Přejít k hlavnímu obsahu

SL i-League EU Q: HR nepostupují

22. 8. 2016 | 16:38 Counter-Strike 2
HellRaisers postupují do osmifinále SL i-League Season 2 Europe qualifier z prvního místa ve skupině.UPDATE #6: I když HR přes kvalifikaci neprošli, na turnaj nakonec obrželi pozvánku jako náhrada za Team Liquid. Více se můžete dočíst zde.
Výchozí obrázek

HellRaisers postupují do osmifinále SL i-League Season 2 Europe qualifier z prvního místa ve skupině.

UPDATE #6: I když HR přes kvalifikaci neprošli, na turnaj nakonec obrželi pozvánku jako náhrada za Team Liquid. Více se můžete dočíst zde.

UPDATE #5: HellRaisers prohrávají proti EnVyUs 14:16 na mapě Dust2 a 8:16 na mapě Nuke. To tedy znamená, že na SL i-League S2 v Číně postupují týmy Dignitas, Team X a EnVyUs.

UPDATE #4: HellRaisers mají dnes od 19 hodin poslední šanci se kvalifikovat na SL i-League do Číny. V zápase o třetí místo se utkají s francouzským týmem EnVyUs, který dříve dvakrát vyhrál major, ale od té doby je bez formy. Zápas můžete jako obykle sledovat na Twitchi StarLadder.

UPDATE #3: HellRaisers včera odehráli semifinále s Team X, ve kterém ale prohráli 16:14 na mapě Dust2 a 16:14 na Cobblestone. HellRaisers mají ještě jednu šanci na postup, budou ale muset porazit francouzský tým EnVyUs.

UPDATE #2: HellRaisers dokázali porazit Alternate aTTaX 16:4 na mapě Nuke a 16:11 na Cache jsou tak v semifinále, kde budou čekat na vítěze zápasu FaZe s Team X. Teď ukrajinsko-slovenskému týmu chybí pouze jediná výhra od postupu na SL i-League S2 Finals o $300.000.

UPDATE #1: HellRaisers se dnes utkají od 21:00 v osmifinále kvalifikace s německým týmem Alternate aTTaX. Na vítěze zápasu měl původně čekat nasazený tým mousesports, který se ale rozhodl z osobních důvodů odstoupit z turnaje, vítěz proto postoupí rovnou do semifinále, kde se utká s vítězem FaZe vs Team X. Živě zápas můžete sledovat na streamu Starladder.


 

HellRaisers hráli v pozměněné sestavě. Místo oskara nastoupil jako náhrada Sergey "smike" Sklyarenko. Tento teprve 18letý Ukrajinec se tohoto úkolu zhostil dobře a pomohl HellRaisers ke třem vítězstvím ve skupině D.

HellRaisers se utkali nejdříve s ruskými Spirit, které porazili na mapě de_mirage 16:13 a na 16:10 na de_nuke. Ve druhém zápase HR hráli s maďarským týmem Fruits, který rozdrtili 16:5 a 16:4 na mapách mirage a train. Poslední zápas HR sehráli s Gambit, které porazili nejprve ve vyrovnané hře na 19:15 na de_nuke a o něco přesvědčivěji 16:8 na trainu. Nás může těšit, že oba slovenští hráči STYKO a Zero byli tahouni těchto vítězství. STYKO zakončil skupinovou fází s nejlepším ratingem (1,30) a Zero se čtvrtým nejlepším ratingem (1,22).

Slovenským zástupcům se opravdu dařilo
Slovenským zástupcům se opravdu dařilo

HR tak postoupili do play-off evropské kvalifikace SL i-League Season 2. Ve čtvrtfinále se utkají s velmi hratelným soupeřem německými ALTERNATE aTTaX. Zápas se odehraje ve čtvrtek v 21:00. Pokud HR vyhrají, tak postoupí rovnou do semifinále, protože Mousesports se rozhodli kvalifikace nezúčastnit. Na LAN finále postupují tři týmy, takže HR stačí vyhrát už jen dva zápasy.

LAN finále se bude konat od 7. do 11. září v čínském městě Nanjing. V LAN finále se utká 10 týmů o prizepool v hodnotě 300 tisíc dolarů. V LAN finále už má naše scéna jistého zástupce a tím není nikdo jiný než slovenský sniper GuardiaN. Kromě Na´Vi dostali pozvánky Virtus.pro, Astralis, NiP, G2, Liquid a fnatic. Z čínské kvalifikace postoupili VG.CyberZen, TyLoo a MVP project. SK Gaming dostali pozvánku také, ale vzhledem k indispozici fera se turnaje nezúčastní a slot tak pravděpodobně připadně někomu jinému. moTyto týmy doplní tři týmy z evropské kvalifikace a dva týmy z americké kvalifikace.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: HellRaisers