Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games mocně posilují!

27. 8. 2016 | 13:59 Hearthstone
Inside Games patří na domácí Hearthstone scéně mezi stálice, čas od času však proběhne zemětřesení i uvnitř tohoto týmu.
Výchozí obrázek

Inside Games patří na domácí Hearthstone scéně mezi stálice, čas od času však proběhne zemětřesení i uvnitř tohoto týmu.

Poslední velké změny proběhly u IG začátkem roku, kdy se novým kapitánem stal Filip 'ixxii' Ovečka, který svoji sekci společně s manažerem Filipem 'Aspi' Matouškem vedl opravdu bravurně. Nyní však přichází při reorganizaci o pozici kapitána a to z nedostatku času na hraní, v hierarchii realizačního týmu se nově stává asistentem manažera, týmu tak bude stále nablízku. Novým kapitánem se stává velká stálice Inside Games Lukáš 'Dodgy' Dočkal.

Matyáš Matty Kalužný

Samozřejmě to nejsou všechny změny, které u IG nastaly. Také na hráčských pozicích uvidíme nové tváře, managementu se podařilo přetáhnout dva hráče z konkurečních týmů. První posilou je vítěz jedné z nedávných měsíčních PLAYzone sérií Martin 'Vanik' Vaniš, jenž se přesouvá z Revital Gaming. Druhá posila je opravdu mocná, jde o bývalého hráče Dark Tigers nebo NecroRaisers, Matyáše 'Matty' Kalužného, jehož můžete sledovat pravidelně každý týden v PLAYzone lize, kterou aktuálně dominuje na prvním místě, a mimojiné na nedávných Summer Preliminaries byl nejblíže z českých hráčů k postupu na letní šampionát.

Zapomínat nemůžeme ani Miroslava 'Mirasek' Sloupa, stříbrného hráče LanCraftu 2015, který se stal obětí nových posil a v IG přes nedostatek času na hraní končí. Ke všem změnám v táboru Inside Games se vyjádřil manažer Filip Matoušek:

„Každý rok se snažím po prázdninách nějakým způsobem upravit soupisku celého týmu, abychom byli schopni od září začít pořádný tryhard. Během prázdnin nechávám celému týmu volnější režim, aby si také odpočinuli. To však znamená, že se v září musí znovu utáhnout popruhy a skočit do toho. Proto jsem letos přišel s tolika změnami.

Pro mě největší změnou je to, že ixxii přechází na post asistenta manažera. Bude mi nyní pomáhat s různými organizačními věcmi, což se bude hodit, protože mě letos čekají státnice. Mirasek sice opustil náš tým, ale to neznamená, že by přestal jezdit na různé akce. Byl velkou součástí týmu, takže ho vždy vřele přivítáme v části herny, kde budou sedět naši hráči. Co se týče nové posily. U Vanika jsem měl otazník již nějakou dobu. Je to hodně aktivní hráč, který poslední dobou ukazuje své kvality. Naposledy obsadil čtvrté místo v Trnavě. Nerad beru hráče z jiných týmů, ale tady se ani nedalo mluvit o tom, že by Vanik patřil pod Revital, protože jsem neviděl téměř žádné promo, které by to nějak dokazovalo. V Revitalu se totiž mluví jen o Gar0vi, ze kterého se pomalu také klube dobrý hráč. Proto jsem Vanika oslovil a jsem rád, že kývl a přešel pod naše barvy. Co se týče přebrání hráče, tak svědomí mám čisté, protože si sáhněme na srdce a řekněme, kdo věděl, že je Vanik vůbec v Revitalu. Ohledně Mattyho jsem si nejdříve zjišťoval, jak je na tom s týmem, protože v poslední době se rozjela škatulata batulata a s bývalou DTG sekcí se tu házelo jak s horkým bramborem. Findan mi však řekl, že je bez týmu, protože všichni z Necroraisers odešli, proto jsem ho bez váhání kontaktoval a po delší diskuzi se přidal k našemu týmu.

Když se podívám na momentální soupisku, tak jsem naprosto spokojený a věřím, že teď bude jeden úspěch za druhým. Zároveň chci prozradit, že jsem se také dost zajímal o Powera, který taktéž působí jako kvalitní hráč, ale bohužel nemám místo v týmu. Uvidíme, uvidíme.“

Kompletní složení Hearthstone sekce Inside Games:

{#Česká Republika} Lukáš 'Dodgy' Dočkal - kapitán
{#Česká Republika} Václav 'Findan' Prosser
{#Česká Republika} Jaromír 'Jarla' Vyskočil
{#Česká Republika} Jakub 'Pardub' Pardubský
{#Česká Republika} Valentin 'Valdaboy' Ivanov
{#Česká Republika} Martin 'Vanik' Vaniš
{#Česká Republika} Matyáš 'Matty' Kalužný

{#Česká Republika} Filip 'Aspi' Matoušek - manažer
{#Slovenská Republika} Filip 'ixxii' Ovečka - asistent manažera

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.