Přejít k hlavnímu obsahu

GarO posiluje řady eEriness

29. 8. 2016 | 01:29 Hearthstone
Po náhlém odchodu Jana 'Winche' Svobody se v kádru eEriness uvolnilo místo, které bylo třeba zaplnit. Nová posila není však jen tak ledajaká.
Výchozí obrázek

Po náhlém odchodu Jana 'Winche' Svobody se v kádru eEriness uvolnilo místo, které bylo třeba zaplnit. Nová posila není však jen tak ledajaká.

Včera jsme vás informovali o změnách v Inside Games, jenž posílili mimojiné o Martina 'Vanik' Vaniše z Revital Gaming. Tento tým byl postavený zejména na dvou hráčích a bohužel i ten druhý opouští po několika měsících svůj domov. Řeč je o Jiřím 'GarO' Turynovi, který je dalším odcházejícím hráčem z ponurých Revital Gaming. V barvách tohoto týmu v letošním roce odstartoval svoji kariéru, mimo jiné se podíval i na DreamHack.

Jiří GarO Turyna

Turyna se stává novou posilou eEriness povedením kapitána Ondřeje 'Ondra' Matury, není ovšem jedinou novou tváří. Druhou staronovou je Jan 'Winch' Svoboda, jenž se po dvou měsících neaktivity dostává zpět do hry a eEriness se překvapivě rozhodli jej angažovat zpět. Aktuální sestava HS sekce eEriness čítá celkem osm hráčů, z nichž tři aktuálně drží postupové pozice na Mistrovství ČR. Jsme zvědaví, jestli se všichni tři na finále dostanou.

Nynější složení eEriness.HS týmu:

{#Česká Republika} Ondřej 'Ondra' Matura
{#Česká Republika} Vladimír 'Raidy' Halama
{#Česká Republika} Aleš 'Esosek' Zima
{#Česká Republika} Milan 'milan10milan' Šnajdr
{#Česká Republika} Albert 'Horaczio' Teiml
{#Česká Republika} Martin 'Welfare' Fryč
{#Česká Republika} Jiří 'GarO' Turyna
{#Česká Republika} Jan 'Winch' Svoboda

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.