Přejít k hlavnímu obsahu

ELEGUE: FaZe a další postupují do další sezóny

9. 9. 2016 | 03:52 Counter-Strike 2
Evropská kvalifikační část do druhé sezóny herní ligy ELEAGUE je u konce. Jak v jejím průběhu, tak i na konci jsme se dočkali opravdu velkých překvapení.
Výchozí obrázek

Evropská kvalifikační část do druhé sezóny herní ligy ELEAGUE je u konce. Jak v jejím průběhu, tak i na konci jsme se dočkali opravdu velkých překvapení.

Šestnáct předních evropských týmů si to v minulých dnech rozdalo v uzavřené evropské kvalifikaci o postup do druhé sezóny ELEAGUE. Do tohoto turnaje bylo pět celků pozvaných a jedenáct se jich kvalifikovalo skrz tři otevřené online turnaje (o postup bojovala i eSuba, skončila ale těsně na 4. místě, čímž jim tato kvalifikace unikla opravdu těsně!). Do této šestnáctky se dostali například týmy jako FaZe, FlipSid3, HellRaiers, GODSENT nebo Gambit.


GODSENT se po změně sestavy nedaří, napraví to v SL i-League? FOTO: HLTV.org

Abyste postoupili do ELEAGUE S2, stačilo vlastně "jen" vyhrát dva zápasy BO3. To se podařilo G2 eSports, kteří nejdříve vyřadili dánské Walkower a poté polské Kinguin. Dignitas postoupili po výhře nad Tengri a následně nad ruskými Gambit. FaZe si poradili s CHAOS a poté, pro nás smutně, s HellRaisers. 

V poslední čtveřici byli hned tři kandidáti na postup do ELEAGUE. GODSENT, FlipSid3 a Alternate aTTax. Všechny tyto týmy už v minulosti uhrály skvělé výsledky, nicméně dneska to byl den německé organizace. aTTax si totiž nejdříve poradili s FlipSid3 a poté i dost nečekaně s GODSENT! JW, flusha, KRIMZ a spol. si tak budou muset počkat na další ročník.

Aktuální seznam účastníků ELEAGUE S2

{#Polsko} Virtus.pro
{#Švédsko} fnatic
{#Evropská unie} mousesports
{#Evropská unie} Natus Vincere
{#Francie} EnVyUs
{#Dánsko} Astralis
{#Spojené státy americké} Cloud9
{#Švédsko} Ninja in Pyjamas
{#Francie} G2 eSports
{#Evropská unie} FaZe
{#Dánsko} Dignitas
{#Německo} ALTERNATE aTTax

Čtyři zbylá místa budou doplněny o severoamerické týmy. Velkými favority na postup jsou samozřejmě Team Liquid, SK Gaming, OpTiC a CLG. Kvalifikace proběhne od 14. - 15. září a my vám ji přineseme zde na našich stránkách.

Štítky: ELEAGUE