Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe oficiálně s novým CS:GO týmem

19. 9. 2016 | 19:46 Counter-Strike 2
Není to ani týden, kdy se Team Universe rozloučili se svojí CS:GO sekcí po jejím rozpadu, a už tu máme novou pětici, jež zažije svoji premiéru tuto sobotu v Bratislavě na MSI GAMES.
Výchozí obrázek

Není to ani týden, kdy se Team Universe rozloučili se svojí CS:GO sekcí po jejím rozpadu, a už tu máme novou pětici, jež zažije svoji premiéru tuto sobotu v Bratislavě na MSI GAMES.

Last Man Standing, tak by se dala popsat situace Petera 'wEAMO' Raucha. Slovenský hráč byl se sice stal obětí rozpadnuté sekce, ale právě jemu se podařilo v nejkratším čase dát dohromady kvalitní sestavu, která se pár dní na to dokázala kvalifikovat na offline akci MSI GAMES. I když MAXX s Rufusem zamířili do Majestic Lions, tak si wEAMO překvapivě nevytáhl do nového týmu nikoho z poslední známé sestavy UNI. Rozpad měl zřejmě své důvody.

Team Universe

Poslední CS:GO tým Teamu Universe získal titul na PG WAY LAN, jak se bude dařit wEAMOvě nové partě?

Pokud čekáte velká a slavná jména, tak jste na špatné adrese. I původní Team Universe byl složen z do té doby nepříliš známých hráčů, jenž si na angažmá u UNI postavili kariéru. Do svého týmu si kapitán wEAMO vybral své dobré známé, tři české a jednoho slovenského hráče.

"Zdravím všetkých čitateľov. Po nezhodách v starom tíme som sa rozhodol poskladať nový tím okolo bývalých spoluhráčov ku ktorým sa pridal luko. Po relatívne krátkej dobe spoločného hrania sme porazili celky ako iNfected a Inside Games a spoločne sme si výborne sadli následne sme sa kvalifikovali na MSI games do stormu.

Keď som sa dozvedel že môj starý tím Universe sa rozpadli, tak som kontaktoval hurvajsa a ten nam dal šancu, za čo som mu nesmierne vďačný. Na záver chcem poďakovať fanúšikom, sponzorom a hlavne vedeniu Universe. Najbližšie nás môžete vidieť na MSI games v storme túto sobotu. Dúfam, že nesklameme,"

vyjádřil se kapitán CS:GO týmu Peter Rauch.

Nynější složení Teamu Universe:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Václav 'MadMax' Marcol
{#Česká Republika} Max 'shock' Kvapil
{#Česká Republika} Martin 'zurys' Sláma
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.