Přejít k hlavnímu obsahu

Prima COOL bude vysílat ESL One NY!

21. 9. 2016 | 15:08 Counter-Strike 2
Herní rok se přesouvá do své poslední etapy! Po velké kolínské řežbě se osm nejlepších týmů světa utká už příští týden v New Yorku!Virtus.pro, SK Gaming, Fnatic nebo třeba Natus Vincere, tyhle všechny uvidíme už příští týden v jednom z nejlépe dotovaných turnajů roku! Barclays Center, kde své zápasy pravidelně hrají New York islanders, se zaplní křikem fanoušků CS:GO!
Výchozí obrázek

Herní rok se přesouvá do své poslední etapy! Po velké kolínské řežbě se osm nejlepších týmů světa utká už příští týden v New Yorku!

Virtus.pro, SK Gaming, Fnatic nebo třeba Natus Vincere, tyhle všechny uvidíme už příští týden v jednom z nejlépe dotovaných turnajů roku! Barclays Center, kde své zápasy pravidelně hrají New York islanders, se zaplní křikem fanoušků CS:GO!

Turnaj bude od 30. září vysílat i na svých stránkách Prima COOL a  do studia si pozvala již známé tváře. me mít ve studiu opět přední české komentátory! K oblíbené dvojici Ondřej "Lelek" Kvarda a Marek "shadye" Hovanec se připojí Zdeněk "RaderCZ" Princ a nováček, kterého můžete znát z našich stránek Tomáš "Greener" Mikula.

ESL One New York je jedním z posledních velkých turnajů, které se letos odehrají. Nejlepší týmy světa si na tomto turnaji rozdají hned 250 000 dolarů, kde vítěz bude brát rovných 50% z této částky! Turnaj se bude zároveň hrát i zajímavým Swiss systémem, kde všechny týmy mají stejnou šanci postoupit. K postupu do víkendového play off totiž budou stačit pouze výhry BO1, zatímco 3 prohry posunou týmy do propadliště dějin.

Na turnaji budou opět v plné síle obhájci titulu z posledních dvou Major turnajů - SK Gaming. Ti ale třeba na podobném turnaji (Dreamhack Masters) totálně propadli. Na turnaji naopak neuvidíme Ninja in Pyjamas, ale doufáme, že se co nejdále dostanou Natus Vincere se slovenským ostrostřelcem Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem.

Páteční zápasy - 30. září - 1. kolo

{#Polsko} Virtus.pro vs {#Švédsko} FNATIC
{#Francie} G2 Esports vs {#Dánsko} Astralis
{#Brazílie} SK Gaming vs Vítěz severoamerické kvalifikace 
{#Ukrajina} Natus Vincere vs {#Spojené státy americké} Team Liquid

Sledujte kompletní turnaj na našich a na stránkách Prima COOL, kde vám přineseme pravidelnou dávku informací!

Štítky: ESL, new york, one