Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro druhou sezónu ELEAGUE rozlosovány

24. 9. 2016 | 00:14 Counter-Strike 2
Druhá sezóna největší profesionální  ligy je na spadnutí. Organizátoři ELEAGUE v týdnu rozlosovali základní skupiny zimního pokoračování.
Výchozí obrázek

Druhá sezóna největší profesionální  ligy je na spadnutí. Organizátoři ELEAGUE v týdnu rozlosovali základní skupiny zimního pokoračování.

Kvalifikace po celém světě přinesli řadu skvělých zápasů, dokonce i jedno velké překvapení v podobě postupu Alternate aTTaX přes švédské GODSENT. Osmička týmů kvalifikovaných z loňska a osmička "nováčků" vstoupí do boje už 21. října, kdy se v prvním utkání předvede i česká hvězda Tomáš "oskar" Šťastný a o dva týdny následně i slovenský borec Ladislav "GuardiaN" Kovács.

Rozlosování skupin nebylo veřejné, podle všeho se ale přihlédlo jak na umístění z poslední sezóny, tak i na výsledky z posledních turnajů.

SKUPINA A
21. října - 22. října
{#Evropská unie} mousesports{#Spojené státy americké} Cloud9{#Evropská unie} FaZe{#Brazílie} Immortals

Ve skupině A se těšíme především na tým Mousesports, který v první sezóně velmi překvapil a skončil na skvělém 4. místě. Mouz to ale budou mít hodně těžké, neboť v jejich skupině jsou jak jejich konkurenti z FaZe, tak aktuálně nejlepší američané Cloud9. Vše doplňuje "SK Gaming B", tým Immortals.

Co za souboje sledovat? - Skadoodle vs oskar, allu vs oskar

Tip na postupující přímo - Cloud9
Tip na postupujícího z druhého místa - mousesports


Tomáš se stane vůbec prvním českým hráčem, který okusí atmosféru ELEAGUE.

Skupina B
4. - 5. listopadu
{#Polsko} Virtus.pro{#Švédsko} NiP{#Francie} G2 Esports{#Spojené státy americké} Echo Fox

Virtus.pro, obhájci titulu, dostali dost silnou skupinu. Kromě G2 Esports, u kterých forma v poslední době lehce kolísá, tu máme ještě silné NiP, kteří se aktuálně potýkají se zraněním jejich nejnovější akvizice - pyth-a. Se záskokem v podobě Maikela "maikelele" Billa ale dokázali vyhrát SL-iLeague.

Které souboje sledovat? - f0rest vs NEO, ScreaM vs GeT_RiGhT

Tip na vítěze skupiny - Virtus.pro
Tip na postupujícího z druhého místa - NiP


Naváže NEO na své skvělé výkony z posledních týdnů?

Skupina C
11. - 12. listopadu
{#Ukrajina} Na'Vi{#Dánsko} Astralis{#Německo} aTTax{#Brazílie} SK

Jedním z největších překvapení evropské kvalifikace se stalo vítězství německého Alternate aTTax nad GODSENT. Pokud by se Švédové dostali do této skupiny, jasně by šlo o tzv. "skupinu smrti". I takhle zde máme vyhnané SK, dánskou jistotu Astralis a nově namotivované Na'Vi se s1mplem v čele.

Co za souboje sledovat? - GuardiaN vs FalleN, s1mple vs coldzera

Tip na postupující přímo - SK
Tip na postupujícího z druhého místa - Natus Vincere



Zničí Laco tvrdou konkurenci ve skupině C?

Skupina D
18. - 19. listopadu
{#Švédsko} fnatic{#Francie} EnVyUs{#Dánsko} dignitas{#Spojené státy americké} OpTic

Bude to Kenny nebo olof? Tohle je asi jediná otázka, která nás, fanoušky bude trápit. Statisticky by do finálových bojů měli postoupit EnVy nebo fnatic, my ale tak trochu doufáme, že do toho hodně promluví i dignitas. Ačkoliv to zní trochu opomíjivě, OpTic by mohli rozhodně překvapit a poškádlit.

Které souboje sledovat? - olofmeister vs KennyS, cajunb vs apEx

Tip na vítěze skupiny - EnVyUs
Tip na postupujícího z druhého místa - fnatic

A co si myslíte vy? Kdo si myslíte, že postoupí? Čtvrtfinále ELEAGUE se odehraje 29. - 30. listopadu, přičemž následné semifinále se odehraje v pátek 2. prosince a finále pak v sobotu 3. prosince.

Štítky: ELEAGUE