Přejít k hlavnímu obsahu

ELEAGUE zorganizují příští major!

27. 9. 2016 | 17:33 Counter-Strike 2
Jubilejní desátý major turnaj v CS:GO se uskuteční v termínu od 22. do 29. ledna 2017, jeho organizace se ujme společnost ELEAGUE. Dějištěm bude hala Fox Theatre v Atlantě - američtí fanoušci se tak mohou těšit na druhý major na jejich území. Fanoušci byli před nedávnem zklamáni oznámením, že tento rok se už žádný major neuskuteční. Teď je může naopak těšit, že příští major od ELEAGUE, jehož finanční dotace bude znovu 1 milión dolarů, se odehraje hned zkraje roku následujícího.
Výchozí obrázek

Jubilejní desátý major turnaj v CS:GO se uskuteční v termínu od 22. do 29. ledna 2017, jeho organizace se ujme společnost ELEAGUE. Dějištěm bude hala Fox Theatre v Atlantě - američtí fanoušci se tak mohou těšit na druhý major na jejich území. 

Fanoušci byli před nedávnem zklamáni oznámením, že tento rok se už žádný major neuskuteční. Teď je může naopak těšit, že příští major od ELEAGUE, jehož finanční dotace bude znovu 1 milión dolarů, se odehraje hned zkraje roku následujícího.

Dějištěm bude domovské město firmy ELEAGUE - americká Atlanta. Hala Fox Theatre, která bude dějištěm play-off, pak bude pro fanoušky otevřená od 27. do 29. ledna, přičemž pojme něco pod 5 tisíc fanoušků. ELEAGUE už spustili prodej vstupenek.

To vše znamená, že již brzy znovu odstartuje maratón online kvalifikací a regionálních Minorů. Vše pak vyvrcholí v hlavní offline kvalifikaci, která se odehraje mezi 15.-18. prosincem v Atlantawill. Z té vzdejde osm challenger týmů, které v ELEAGUE Major Championship 2017 vyzvou 8 legendárních týmů, které si svou účast zajistili na ESL Cologne 2016.

Seznam týmů, které mají jistou účast na ELEAGUE Majoru:

{#Brazílie} SK{#Spojené státy americké} Liquid{#Polsko} Virtus.pro{#Švédsko} GODSENT
{#Dánsko} Astralis{#Evropská unie} FlipSid3{#Ruská federace} Gambit{#Evropská unie} Natus Vincere

Seznam týmů, které mají jistou účast na offline kvalifikaci:

{#Švédsko} NiP{#Dánsko} dignitas{#Evropská unie} mousesports{#Evropská unie} FaZe
{#Spojené státy americké} OpTic{#Spojené státy americké} CLG{#Francie} EnVyUs{#Francie} G2

Zdroj: hltv.org
Štítky: CS:GO, ELEAGUE, Major