Přejít k hlavnímu obsahu

EnVyUs mění, Devil jde z kola ven

28. 9. 2016 | 17:07 Counter-Strike 2
Aktuální francouzská dvojka, tým EnVyUs, dle nejnovějších informací vymění ve svých řadách jednoho hráče.Dle portálu VaKarM.net dojde u jednoho z nejtradičnějších CS:GO týmů k výměně Timothée "DEVIL" Dómolona za aktuálně hostujícího Christophe "SIXER" Xia. Prvně jmenovaný byl u týmu přes šest měsíců a připojil se k EnVy poté, co tým propustil jako následek špatných výsledků Fabiena "kioShiMa" Fieye.
Výchozí obrázek

Aktuální francouzská dvojka, tým EnVyUs, dle nejnovějších informací vymění ve svých řadách jednoho hráče.

Dle portálu VaKarM.net dojde u jednoho z nejtradičnějších CS:GO týmů k výměně Timothée "DEVIL" Dómolona za aktuálně hostujícího Christophe "SIXER" Xia. Prvně jmenovaný byl u týmu přes šest měsíců a připojil se k EnVy poté, co tým propustil jako následek špatných výsledků Fabiena "kioShiMa" Fieye.

Hráč byl ale vystaven řadě kritických poznámek, jak ze stran fanoušků, tak i ze strany expertů, kteří mu vyčítali především nedostatečný individuální skill. Za onu dobu, co s týmem hrál, se podařilo francouzské sestavě postoupit maximálně do semifinále Dreamhack Masters.

Novou posilou by se tak stal již zmíněný SIXER, 13. nejlepší hráč světa za rok 2010, který s týmem hrál na LAN finále SL i-League StarSeries S2. Tam společně došli až do čtvrtfinále. Pokud se tedy zvěsti potvrdí, nová sestava bude vypadat následovně.

{#Francie} Vincent "Happy" Schopenhauer
{#Francie} Kenny "KennyS" Schrub
{#Francie} Dan "apEx" Madesclaire
{#Francie} Nathan "NBK-" Schmitt
{#Francie} Christophe "SIXER" Xia

Štítky: EnVyUs