Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: Ligu máme u konce, kdo zvítězil?

29. 9. 2016 | 23:04 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

PLAYzone CS:GO liga

Čtrnáct hracích kol, celkový počet 56 zápasů. Nebo taky osm přenosů a 20 komentovaných zápasů v podání Ondřeje "Lelek" Kvardy. To byla druhá sezóna PLAYzone ligy, která právě dnes večer zaznamenala své poslední výsledky, díky kterým máme jasno, kdo a jak skončil.

Již posledně jsme informovali o tom, že postupující čtveřici máme jistou, nicméně v posledním týdnu se stále hrálo o pořadí. Nejlepší pozici a možnost výběru soupeře do semifinále nakonec získal tým ROG.eXtatus, který v závěru nezaváhal a se 37 body končí o jediný bod díky remíze s Fraternitas před eSubou, jež mimo prohry s eXtatus zaváhala pouze proti Inside Games. Můžeme tak očekávat, že tito dva se v semifinále neutkají.

Složení LAN finále pak doplní ze třetího místa Fraternitas, kteří začali ligu jako Iron Branch a svými sympatickými výkony si zasloužili přestup do Bratrstva. Na offline premiéře MSI GAMES si nevedli vůbec špatně a tak se s nimi musí počítat i na LAN finále. Stejně tak je tomu i v případě Inside Games, jenž sice nedávno vyměnili tři hráče, ale i tak mají vysoké ambice.

Za velké smolaře bychom mohli považovat tábor hráčů eEriness. Svěřenci Romana "blade" Pilného v první sezóně nepostoupili na LAN finále pouze o skóre, tentokrát je dělily tři body. Je sice pravda, že s jistým postupem IG závěrečné zápasy vypustili, ale i tak je tato anomálie pozoruhodná. Za eEriness následují iNfected a Let's beat Cancer se stejným počtem bodů, kdy první jmenovaný končí díky lepšímu vzájemnému zápasu. Tabulku uzavírají Gunrunners, kteří i přes nepřiznivé skóre se svými spoupeři bojovali opravdu sympaticky.

To by tedy byla základní část II. PLAYzone CS:GO ligy, slává vítězům, čest poraženým. Šampiony však budeme korunovat teprve po finálovém turnaji, jenž se uskuteční o víkendu 15. až 16. října v rámci programu Red Bull Ultimátního Hráče 2016 v Praze - Kbelech. Detailní informace se fanoušci postupujících týmů dozví v nejbližších dnech formou podrobné novinky.

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.