Přejít k hlavnímu obsahu

Rufus opouští Majestic Lions a vrací se domů

17. 10. 2016 | 21:32 Counter-Strike 2
Nečekaná zpráva se objevila z tábora Majestic Lions, kteří jsou opět v nekompletním složení.Po posílení o Martina 'MAXX' Smolára a Erika 'Rufus' Mráze z Teamu Universe to vypadalo, že by se mezi lvi opět mohlo pilně trénovat na vyvrcholení celoročního snažení. Nyní to však vypadá, že vše přijde vniveč, jelikož druhý jmenovaný se rozhodl vrátit zpět domů.
Výchozí obrázek

Nečekaná zpráva se objevila z tábora Majestic Lions, kteří jsou opět v nekompletním složení.

Po posílení o Martina 'MAXX' Smolára a Erika 'Rufus' Mráze z Teamu Universe to vypadalo, že by se mezi lvi opět mohlo pilně trénovat na vyvrcholení celoročního snažení. Nyní to však vypadá, že vše přijde vniveč, jelikož druhý jmenovaný se rozhodl vrátit zpět domů.

Složení Teamu Universe z turnaje MSI GAMES se nyní opět mění, tentokrát kvůli svému navrátilci

Celá situace vyplavala na povrch ještě o víkendu, kdy vergiL z Majestic Lions oznámil odchod Rufuse. Dle jeho slov to vypadalo, že Rufus nikam aktuálně nezamíří, ale dnes byl jeho návrat do kádru Teamu Universe oficiálně oznámen. Za jeho odchodem z ML údajně stojí opakované neshody nejen herně, ale také povahově.

Po opakovaných změnách je tak jeden z předních domácích týmů opět v problémech, kdy ani tři týdny před akcí roku nemá kompletní sestavu a nemůže v plné sestavě trénovat.

Erik 'Rufus' Mráz se u Teamu Universe nahrazuje vyřazeného Martina 'zurys' Slámu, k návratu do staronového působiště se vyjádřil následovně:

"Ako ste si mohli všimnúť, vrátil som sa naspäť k CS:GO sekcii Teamu Universe. Po krátkom pôsobení v teame Majestic Lions som sa rozhodol, že tento team opustím. Dôvodov bolo viac, jeden z nich bol ten že mi nesadol ich štýl hry, no taktiež som si nerozumel povahovo s niektorými hráčmi na čom sa odzrkadľovali aj moje výsledky. Po mesiaci trápenia som sa rozhodol tento team opustiť s tým, že sa budem venovať hlavne zlepšovaniu svojho individuálneho skillu, no 4 dni po opustení Majestic Lions som dostal ponuku od Teamu Universe. Túto ponuku som prijal pretože som sa s chalanmi poznal a chcem im pomôcť vybojovať čo najlepšie miesto na MČR. Týmto sa chcem poďakovať chalanom za možnosť si s nimi zahrať na tomto veľkom evente a vedeniu za super prístup."

Nynější složení Teamu Universe:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Václav 'MadMax' Marcol
{#Česká Republika} Max 'shock' Kvapil
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Slovenská Republika} Erik 'Rufus' Mráz

Zbylá sestava týmu Majestic Lions:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.