Přejít k hlavnímu obsahu

ROG.eXtatus poráží ATB a odnáší si 35 000 Kč

22. 10. 2016 | 12:19 Counter-Strike 2
UPDATE: Hráči ROG.eXtatus potvrdili svou kvalitu a porazili polský tým ATB Gaming 2-0 na mapy po výsledcích 16-7 (Mirage) a 16-14 (Overpass). Domů si tak z jeskyně Wieliczka přivezou pěkných 35 000 Kč.Aktuálně nejlepší česko-slovenská sestava, ROG.eXtatus, míří opět za hranice našich zemí, aby si vybojovala slávu a peníze. Oblíbený tým míří do Polska v rámci dalšího Extreme Gaming.
Výchozí obrázek

UPDATE: Hráči ROG.eXtatus potvrdili svou kvalitu a porazili polský tým ATB Gaming 2-0 na mapy po výsledcích 16-7 (Mirage) a 16-14 (Overpass). Domů si tak z jeskyně Wieliczka přivezou pěkných 35 000 Kč.


Aktuálně nejlepší česko-slovenská sestava, ROG.eXtatus, míří opět za hranice našich zemí, aby si vybojovala slávu a peníze. Oblíbený tým míří do Polska v rámci dalšího Extreme Gaming.


ROG.eXtatus na For Games, zleva: queztone, KETUBOR, DEV7L, Frozen, ZEDKO

Loď na Vltavě, restaurace v Bratislavě, Sněžka, Lomnický štít. Od "nuly"až k nejvyšším vrcholům Česka a Slovenska. Extreme Gaming se u nás pěkně ustálil a každým svým krokem nás baví víc a víc. Krásy našich zemí už jsou ale nedostatečné pro takovýto event a tak se aktuálně nejlepší tým tuzemska vydává směr Krakov, kde se nachází 150 metrů hluboká solná jeskyně Wieliczka. Bude to tak poprvé v historii, co se dva týmy utkají v útrobách země (nepočítáme-li LAN turnaj v podzemních garážích na Flóře).

Soupeřem ROG.eXtatus budou ATB Gaming, jenž začátkem měsíce prohrál kvalifikační turnaj na ESWC v Paříži a skončil druhý na ESL Polish Championship za týmem KINGUIN. Vítěz tohoto utkání si z celkového prizemoney odnese 35 000 Kč!

ROG.eXtatus {#Slovenská Republika}
vs.{#Polsko} ATB Gaming
KETUBOR {#Slovenská Republika}
FROZEN {#Slovenská Republika}
ZEDKO {#Česká Republika}
DEV7L {#Česká Republika}
queztone {#Slovenská Republika}
 
{#Polsko} Nexo
{#Polsko} darko
{#Polsko} gaB
{#Polsko} ponczek
{#Polsko} tecek
 Sobota 12:30 
2 

 0

Štítky: eXtatus