Přejít k hlavnímu obsahu

MSI na MČR 2016 míří také s VR!

24. 10. 2016 | 15:30 Všechny hry
Na finále MČR 2016 nebude samozřejmě chybět ani náš generální partner MSI, který si toho s sebou na svůj stánek veze opravdu hodně. Návštěvníci se mohou těšit nejen na nabušené notebooky a stolní počítače, ale také na virtuální realitu...
Výchozí obrázek

logoNa finále MČR 2016 nebude samozřejmě chybět ani náš generální partner MSI, který si toho s sebou na svůj stánek veze opravdu hodně. Návštěvníci se mohou těšit nejen na nabušené notebooky a stolní počítače, ale také na virtuální realitu...

Právě ta by měla být hlavním lákadlem a obzvlášť pak z důvodu, že pojede na stolním počítači osazeném špičkovou grafickou kartou MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G! Ze základních desek si zde přítomní budou moci prohlédnout například Z170I GAMING PRO AC nebo B150 GAMING M3 a mezi grafickými kartami nebude chybět ani GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1.

Kdo by ale radši přišel mrknout na již hotové kousky, bude potěšen rovněž. MSI si totiž s sebou do Brna poveze notebooky GT80 Titan, GS73VR, GT62 a GS63 společně s magickými desktopy Vortex G65 s HD monitorem a NIGHTBLADE X2, který bude doplněn 4K monitorem a hraním nejnovějšího Mortal Kombatu ve dvou hráčích.

vortex

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016! Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Ale radši neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji a je jich limitovaný počet!

Štítky: MČR 2016, MSI