Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA přináší na MČR nadílku Overwatche

1. 11. 2016 | 14:11 Všechny hry
Společnost NVIDIA na MČR dorazí s pořádnou náloží moderní střílečky Overwatch a moderní interaktivní vychytávkou virtuální reality.
Výchozí obrázek

Společnost NVIDIA na MČR dorazí s pořádnou náloží moderní střílečky Overwatch a moderní interaktivní vychytávkou virtuální reality.

Hlavním tématem celého stánku bude moderní FPS střílečka od Blizzard Entertainment - Overwatch. Tento titul byl díky podpoře generálního partnera NVIDIA zařazen mezi oficiální tituly Mistrovství ČR v počítačových hrách 2016 a jeho zápasy se budou odehrávat právě na stánku NVIDIA. V pátek od desáté hodiny se zde budou nacházet nejlepší domácí týmy bojující o historicky první titul mistrů ČR. Velké finále je pak na programu na hlavní stage od 14:00.

Jakmile budeme znát tu nejlepší šestici hráčů Overwatch u nás, celý program bude směřován k duelovému hraní. V sobotu a neděli máme pro vás připravené 1v1 turnaje o krásné ceny na motivy právě hry Overwatch, kterými vás bude provázet PLAYzone admin tým.

Mimo hraní na oficiální MČR sestavách budou připraveny i dvě unikátní herní sestavy HAL3000 Overwatch, na kterých si může přijít každý tuto moderní FPS střílečku vyzkoušet.

Program na NVIDIA stánku se nebude točit jen okolo Overwatche, na své si přijdou i milovníci virtuální reality. Právě tady budou připraveny našlapané mašiny s nejnovějšími grafikami GeForce GTX, aby návštěvníci mohli naplno prožít chvíle strávené při hraní ve virtuální realitě. Pařit a hýbat se bude u NVIDIA díky technologie HTC Vive.

Neseď doma a buď u toho!

Právě teď je ta správná chvíle koupit si svou vstupenku na festival IN-JOY a finále MČR 2016. Udělat tak můžeš už nyní na www.mcrlistky.cz, kde exkluzivně seženeš i VIP lístek s pořádnou dávkou skvělých dárků. Radši ani minutu neotálej, k dostání jsou pouze v předprodeji!

Štítky: Overwatch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.