Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaj o cenu s RC66.cz dnes od 19:00

2. 11. 2016 | 15:43 Counter-Strike 2
Největší internetový obchod s RC modely v České republice ve spolupráci s PLAYzone bude pořádat každý měsíc turnaj, ve kterém si můžete odnést hodnotnou cenu!Turnaje budou ze začátku 1v1 Aim či Awp, v budoucnu se také plánují větší 5v5 turnaje. 
Výchozí obrázek

Největší internetový obchod s RC modely v České republice ve spolupráci s PLAYzone bude pořádat každý měsíc turnaj, ve kterém si můžete odnést hodnotnou cenu!

Turnaje budou ze začátku 1v1 Aim či Awp, v budoucnu se také plánují větší 5v5 turnaje. 

Vítěz každého turnaje si odnese cenu v podobě RC modelu. Konkrétně v prvním turnaji, který se uskuteční 31. 7. 2016 od 19:00, to bude model autíčka Ripmax Stunt Car EP RTR.

Plánované turnaje na prázdniny:

O RC66.cz

RC66.cz je největší český e-shop a prodejna s RC modely a modelářskými potřebami pro začátečníky i profesionální modeláře. Nabízí široký sortiment od kompletních setů až po náhradní díly a příslušenství.

V nabídce RC vrtulníky, RC auta, RC letadla, RC tanky a RC lodě. Největší značky na trhu Traxxas, Walkera, Esky, E-Flite, Align, Axial, HPI Racing, nabízí kompletní sortiment firmy RCM Pelikán. Na prodejně široký výběr stavebního materiálu a modelářské bižuterie, Balsa, překližka, nabíječky, lepidla a modelářská chemie.

Samotná prodejna sídlí v Liberci. Další informace naleznete na internetových stránkách obchodu.

RC66.cz také můžete podpořit svým "lajkem" na facebooku, kde najdete nejnovější informace ze světa RC modelů a také soutěže o samotné modely.