Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic mění dalšího hráče

3. 11. 2016 | 19:38 Counter-Strike 2
Tým fnatic se hodně snaží znovu okusit post nejlepšího týmu na světě a dělá pro to maximum. Po KRiMZovi přichází disco doplan.Minulý týden jsme vás informovali o návratu Freddyho "KRiMZ" Johanssona do týmu fnatic. KRiMZ nahradil Jonase "Lekr0" Olofssona, který zamířil do GODSENT. Aby toho nebylo málo, vedení fnatic udělalo ve svých řadách další změnu. Do týmu přichází hráč z Epsilon eSports Joakim "disco doplan" Gidetun. Místo mu uvolní John "wenton" Eriksson.
Výchozí obrázek

Tým fnatic se hodně snaží znovu okusit post nejlepšího týmu na světě a dělá pro to maximum. Po KRiMZovi přichází disco doplan.

Minulý týden jsme vás informovali o návratu Freddyho "KRiMZ" Johanssona do týmu fnatic. KRiMZ nahradil Jonase "Lekr0" Olofssona, který zamířil do GODSENT. Aby toho nebylo málo, vedení fnatic udělalo ve svých řadách další změnu. Do týmu přichází hráč z Epsilon eSports Joakim "disco doplan" Gidetun. Místo mu uvolní John "wenton" Eriksson.

disco doplan

disco doplan se připojuje k fnatic (foto:HLTV.org)

Manažer týmu Viktor "vuggo" Jendeby přiznal, že disco doplana sledovali už dlouhou dobu. Aby taky ne, doplan je novou švédskou vycházející hvězdou, která má skvělé schopnosti a velký potenciál. Manažer věří, že je připravený hrát proti světové špičce. K novému působení se vyjádřil i sám Joakim "disco doplan" Gidetun:

Velmi si vážím této příležitosti a doufám, že spolu dosáhneme velkých věcí. Věřím, že máme opravdu silný tým. Jsem připraven hrát, abychom se stali nejlepším týmem na světě.

Jak se bude dařit týmu v novém složení budeme moci sledovat od 18.listopadu v ELEAGUE Season 2., kde se utkají ve skupině D s EnVyUs, OpTic a dignitas.

Aktuální sestava fnatic:

{#Švédsko} Dennis "dennis" Edman
{#Švédsko} Olof "olofmeister" Kajbjer
{#Švédsko} Simon "twist" Eliasson
{#Švédsko} Freddy "KRIMZ" Johansson
{#Švédsko} Joakim "disco doplan" Gidetun
Zdroj: fnatic.com
Štítky: fnatic