Přejít k hlavnímu obsahu

DEVIL zakládá nový tým

3. 11. 2016 | 19:37 Counter-Strike 2
Bývalý člen EnVyUs Timothée "DEVIL" Démolon se rozhodl složit vlastní tým.Timothée "DEVIL" Démolon v březnu nahradil střelce Fabiena "kioShiMa" Fieya v týmu EnVyUs. Na konci října byl však pro svůj slabý výkon nahrazen Christopherem "SIXER" Siaem. Před týdnem si DEVIL vyzkoušel stát v roli coache za týmem Red Instinct, který bojoval na ESWC. Tým skončil už ve skupině, kdy museli zkousnout porážku od Space Soldiers a iGame.com.
Výchozí obrázek

Bývalý člen EnVyUs Timothée "DEVIL" Démolon se rozhodl složit vlastní tým.

Timothée "DEVIL" Démolon v březnu nahradil střelce Fabiena "kioShiMa" Fieya v týmu EnVyUs. Na konci října byl však pro svůj slabý výkon nahrazen Christopherem "SIXER" Siaem. Před týdnem si DEVIL vyzkoušel stát v roli coache za týmem Red Instinct, který bojoval na ESWC. Tým skončil už ve skupině, kdy museli zkousnout porážku od Space Soldiers a iGame.com.

DEVIL

DEVIL na ESWC jako coach týmu Red Instinct (foto:HLTV.org)

Francouzský hráč si chtěl dát do ledna pauzu. Potom co coachoval tým na ESWC dostal opět chuť hrát, a proto se rozhodl založit vlastní tým. Tým s názvem Queen Consolidated se skládá ze dvou hráčů z týmu Red Instinct, konkrétně se k týmu přidal Théo "LoWkii" Téchené a Corentin "MAIDHEN" Lashermes. Další dvojice Guillaume "XpG" Veron a Charbel "BouLy" Naoum přichází z týmu LDLC. Tým zatím nemá žádnou organizaci.

Soupiska týmu Queen Consolidated:

{#Francie} Timothée "DEVIL" Démolon
{#Francie} Théo "LoWkii" Téchené 
{#Francie} Corentin "MAIDHEN" Lashermes
{#Francie} Guillaume "XpG" Veron
{#Francie} Charbel "BouLy" Naoum
Zdroj: hltv.org