Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2016 poprvé dostupné v rámci HbbTV

3. 11. 2016 | 23:22 Všechny hry
Letošní Mistrovství ČR v počítačových hrách je v mnoha ohledech speciální. Jednou z nejžhavějších novinek je možnost sledovat oficiální stream ve formátu HbbTV.
Výchozí obrázek

Letošní Mistrovství ČR v počítačových hrách je v mnoha ohledech speciální. Jednou z nejžhavějších novinek je možnost sledovat oficiální stream ve formátu HbbTV.

Pokud sledujete pravidelně esportové turnaje na stránkách Prima COOL, jistě vám neunikla možnost sledovat živá vysílání přes hybridní vysílání. Tuto možnost mají v sobě vybrané televizory, které mají možnosti připojení k internetu. Zjednodušeně jde o možnost sledovat online přenosy ve své televizi. Tuto službu zajišťuje pro diváky společnost FTV Prima, a to prostřednictvím všech svých kanálů.

Díky úzké spolupráci mezi Prima COOL a PLAYzone se poprvé v historii objeví Mistrovství ČR v počítačových hrách i na vaších televizních přijímačích. Pokud si od pátku do neděle pustíte televizní stanice Prima nebo Prima COOL a vaše zařízení podporuje HbbTV, vyskočí na vás speciální grafika týkající se tohoto největšího esportového turnaje letošního roku. MČR se tak dle statistik stává vůbec první offline akcí v rámci střední Evropy, která se dostala do vysílání hybridní televize.

"Jsme rádi, že díky našim partnerům přinášíme elektronické sporty do vašich domácností, a to v jakékoliv formě," přiznal Jiří Pacovský, projektový manažer FTV Prima. "MČR je největší tuzemský herní svátek a zaručeně do TV patří," dodal.

Sledujte Mistrovství ČR v počítačových hrách od pátku 4. listopadu do neděle 6. listopadu na Twitch kanále PLAYzone.cz, na hlavní stránce PLAYzone.cz a Prima COOL.cz

Štítky: MČR