Přejít k hlavnímu obsahu

pyth se vrací do sestavy NiP

6. 11. 2016 | 22:05 Counter-Strike 2
Jacob "pyth" Mourujärvi se po třech měsících znovu vrací do sestavy Ninjas in Pyjamas.
Výchozí obrázek

Jacob "pyth" Mourujärvi se po třech měsících znovu vrací do sestavy Ninjas in Pyjamas.

Jacob "pyth" Mourujärvi musel před třemi měsíci kvůli zranění ruky usednout na lavičku. Hru svého týmu musel sledovat zpovzdálí. Jako záskok ho nejprve v týmu nahradil Joakim "disco doplan" Gidetun, který byl vzápětí vyměněn Maikelem "Maikelele" Billem. Maikelele se stal náhradníkem, dokud se pyth nevyléčí a nenastoupí zpět. V posledním sobotním zápase proti G2, kde hrál tým ve skupinové fázi ELEAGUE Season 2 Maikelele sám naznačoval, že by to mohl být jeho poslední zápas s týmem. Dnes vedení NiP oznámilo že se pyth s okamžitou platností vrací zpět do týmu.

pyth

pyth se vrací zpět do sestavy NiP (foto:HLTV.org)

Maikelele jako stand-in s týmem vyhrál StarLadder i-League StarSeries Season 2. V ESL Pro League Season 4 Finals se umístili na 3 až 4 místě. V neposlední řadě si zajistili místo v playoff ELEAGUE Season 2. Pyth zápasy svého týmu velmi prožíval. Jeho vyjádření pro oficiální web NiP mluví za vše:

Byl jsem více nervózní, když jsem doma utkání sledoval, než kdybych ho hrál, protože dostanete jiný pohled na hru. Když tým prohrál, přál jsem si abych mohl něco udělat. Cítím se dobře abych byl zpět s kluky. Děkuji všem za podporu a každému kdo ve mně věří.

Prvním turnajem Ninjas in Pyjamas s pythem v sestavě bude IEM Oakland, který se koná od 16 do 20 listopadu. Turnaj nabídne $300.000 prize pool.

Aktuální sestava NiP:

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Švédsko} Jacob "pyth" Mourujärvi 
Zdroj: hltv.org
Štítky: NiP, pyth