Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistři přestupují ke Gunrunners!

13. 11. 2016 | 20:25 Counter-Strike 2
Organizace Team Universe jako celek patřila k nejpříjemnějším překvapením Mistrovství ČR, bohužel její síla upadá témeř okamžitě. S týmem se totiž loučí CS:GO sekce.
Výchozí obrázek

Organizace Team Universe jako celek patřila k nejpříjemnějším překvapením Mistrovství ČR, bohužel její síla upadá témeř okamžitě. S týmem se totiž loučí CS:GO sekce.

Velkým šokem bylo na MČR umístění Teamu Universe v CS:GO turnaji, kde tým v čele s Peterem 'wEAMO' Rauchem dosáhl z nejhorší nasazené pozice na stříbrné medaile. Díky bohu se na domácí scéně nestaly změny podobné rázu League of Legends a jednoho hráče změnili pouze eEriness. V kádru Rauchova týmu však dojde k jinému přesunu, pod jinou organizaci.

Nyní již zřejmě chápete, jak je myšlen nadpis článku, kde je zmíněn herní tým Gunrunners.AOC, právě pod jeho křídla se mladá a talentovaná sekce přesouvá. wEAMO dokázal po změnách těsně před Mistrovstvím dát dohromady opravdu solidní tým, jehož průměr je pouze 16 let a finálový zápas MČR byl pro všechny členy CS:GO týmu úplnou premiérou ve světle reflektorů. O to více sympatičtější je výkon, kterým se snažil wEAMův tým vzdorovat síle ROG.eXtatus.

Pokud v Gunrunners.AOC hodlají sázet na budoucnost, tento krok je tím nejlepším možný na aktuálním hráčském trhu. Pokud mladí kluci, pouze Rufusovi je 18 let, vydrží pospolu, tak i přes absenci v nynější sezóně ROG Masters mají výborně našlápnuto a do sezóny MČR 2017 s nimi určitě musí každý počítat.

Nová CS:GO sekce Gunrunners.AOC:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Slovenská Republika} Erik 'Rufus' Mráz
{#Česká Republika} Václav 'MadMax' Marcol
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.