Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe má novou sestavu!

5. 12. 2016 | 03:08 Counter-Strike 2
Organizace Team Universe má opět plnohodnotou a funkční CS:GO sestavu. Koho v barvách týmu uvidíme v příštích několika týdnech?
Výchozí obrázek

Organizace Team Universe má opět plnohodnotou a funkční CS:GO sestavu. Koho v barvách týmu uvidíme v příštích několika týdnech?

Kdo sledoval bedlivě MČR ví, že se CS:GO sestava Team Universe nečekaně probojovala až do finále, kde narazila na takticky a skillově vyspělejší ROG.eXtatus. Úspěch jim ale už nikdo z dresu neodpáře. Pro manažery UNI ale přišla špatná zpráva, v půlce listopadu. Sestava se totiž rozhodla odejít za lepšími podmínkami ke konkurenčním Gunrunners.AOC.

Universe se i tentokrát rozhodli dát prostor hlavně mladým hráčům, kterým nabízejí kvalitní herní podmínky výměnou za stabilní výsledky. "Jak to již u nás bývá zvykem, tak dáváme šanci mladistvým hráčům a tohle je přesně ten případ. Po skvělé komunikaci a výsledcích, které nám poskytl kapitán, jsme se domluvili na uzavření spolupráce," zní z týmové Facebook stránky. Z výsledné sestavy pak vidíme, že jde o kombinaci trojice hráčů, co hrávali za eStars, které doplnilo duo nových hráčů, které jsme doposud neviděli v žádném týmu hrát.

Sám kapitán nakonec dodal, "Na začiatok by som sa chcel poďakovať vedeniu za dôveru a šancu pôsobiť pod farbami Teamu Universe. Pokúsime sa poskytnúť čo najlepšiu reprezentáciu hlavne vďaka individuálnej sile, tímovému duchu a chuti po sebazlepšovaní. Ako naše plány do budúcna by som označil Predator Cup, KOA Masters, zbieranie bodov do MČR a PLAYzone ligu."

Sestava Team Universe:

{#Slovenská Republika} Alexander "Allex" Hudák
{#Česká Republika} Jeroným "STISZ" Žiak
{#Slovenská Republika} Adam "fEEwE" Bajnoci
{#Slovenská Republika} Patrik "c1so" Císar
{#Česká Republika} David "nAchy." Nacházel

Štítky: Team Universe