Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze hlásí návrat do USA!

4. 12. 2016 | 22:37 League of Legends
Český profesionální hráč se po nešťastném působení v H2K Gaming stěhuje opět do zámoří.Jednou jsi nahoře, jednou dole. Příběh Aleše "Freeze" Kněžínka je skoro jako horská dráha. Nyní však brněnský rodák hlásí plné uzdravení, jelikož problémy se zápěstím mu kompletně zkazily celou letošní sezónu strávenou v H2K Gaming. Na světový šampionát se sice premiérové podíval, bohužel ne jako hráč, ale pouze náhradník, který zapne hru jen zřídka.
Výchozí obrázek

Český profesionální hráč se po nešťastném působení v H2K Gaming stěhuje opět do zámoří.

Jednou jsi nahoře, jednou dole. Příběh Aleše "Freeze" Kněžínka je skoro jako horská dráha. Nyní však brněnský rodák hlásí plné uzdravení, jelikož problémy se zápěstím mu kompletně zkazily celou letošní sezónu strávenou v H2K Gaming. Na světový šampionát se sice premiérové podíval, bohužel ne jako hráč, ale pouze náhradník, který zapne hru jen zřídka.

Od začátku října byl Kněžínek otevřený všem nabídkám a nyní se zdá, že hledání nového působiště je u konce. Dle informovaných zdrojů měl český hráč i nabídky z bottom-tier LCS týmů, které však odmítl. Jeho nová budoucnost bude v Severní Americe a to v Challenger Series. Společně s norským midařem Jorgenem "Hatrixx" Elgaenem by se měl stát jedním z pilířů aspiranta o postup do nejvyšší soutěže, týmu Tempo Storm.

S touto potvrzenou informací o Freezově přesunu přišel známý novinář Jacob Wolf z ESPN. Koupě slotu v americké Challenger Series byla již před pár týdny majitelem Tempo Storm Reynadem potvrzena, nyní pouze budeme čekat na podobu kompletní sestavy TS. Po jarním působení v Renegades to bude pro Kněžínka druha anabáze v zámoří. Nám nezbývá, než jen popřát hodně štěstí, a hlavně zdraví!

Zdroj: espn.co.uk
Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.