Přejít k hlavnímu obsahu

Trio hráčů opouští Gunrunners, kam zamíří?

27. 4. 2017 | 10:58 Counter-Strike 2
Na scénu se dostali jako neznámých pět hráčů. Někdo jim stále nevěří, ale svými výkony si u velké části získali respekt. Řeč je o sestavě Gunrunners, jejíž cesty se dneškem rozcházejí.
Výchozí obrázek

Na scénu se dostali jako neznámých pět hráčů. Někdo jim stále nevěří, ale svými výkony si u velké části získali respekt. Řeč je o sestavě Gunrunners, jejíž cesty se dneškem rozcházejí.

Jedna kapitola dnešním dnem končí. Tým dříve známý jako PMPUST byl v kuloárech domácí scény propírán dnes a denně, při každém online turnaje i blížících se LAN akcích. Pětice v čele s Hubertem 'Cannie' Ludwigem se však postupem času začala otrkávat a vyrovnané hry zahrála na Lenovo Cupu nebo víkendových Y-Games. Proces získávání potřebných zkušeností je nyní přerušen, tým totiž oznámil rozpad, barvy Gunrunners opouští trojice Cannie, AJTT a fazenn.

Sestava GRS.AOC rázem čítá pouhá dvě jména Dominika 'Blogg1s' Janity a Vojtěcha 'Valencio' Mydláře, jejichž budoucnost je nejistá a jestli budou společně skládat novou pětku, to je zatím ve hvězdách. Dle našich informací má výše vypsaná zbylá trojice ambice zamířít pod křídla organizace eEriness, její vedení se však odmítlo k této situaci vyjádřit. Romanu 'blade' Pilnému se tým rozpadl a dostal údajnou nabídku, proč by to nemohlo být od těchto tří mladých střelců v čele s Canniem, kterým v určitých momentech chyběl v kádru někdo zkušenější?

Trio Hubert 'Cannie' Ludwig, Filip 'AJTT' Dolenský a René 'fazenn' Szíjjártó nám potvrdilo, že zůstává pospolu. O jejich dalších krocích vás v blízké době budeme informovat, stejně jako o budoucnosti Blogg1se a Valencia, kterým po rozpadu nadějné sekce zůstávají oči pro pláč.

Poslední známé složení týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Hubert 'CaNNiE' Ludwig
{#Česká Republika} Dominik 'Blogg1s' Janita
{#Česká Republika} Filip 'AJTT' Dolenský
{#Slovenská Republika} René 'fazen' Szíjjártó
{#Česká Republika} Vojtěch 'Valencio' Mydlář

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.