Přejít k hlavnímu obsahu

NIO opouští Garmez.ECLOT

28. 4. 2017 | 17:32 Counter-Strike 2
Další změnu na domácí scéně nám připravil tým Garmez.ECLOT, se kterým se loučí slovenský střelec Dominik 'NIO' Maxián.Talentovaný sniper na scénu vletěl v barvách Inside Games, příští týden by to byl přesně rok, kdy vydržel v týmu kapitána Petera 'uno' Lipowského. Tehdy šlo o Majestic Lions, ještě donedávna o Garmez Gaming a posledně o tým Garmez.ECLOT. Posledními výsledky tohoto celku je 4. místo v ROG COOL lize nebo 7. až 8. místo na Y-GAMES 2017.
Výchozí obrázek

Další změnu na domácí scéně nám připravil tým Garmez.ECLOT, se kterým se loučí slovenský střelec Dominik 'NIO' Maxián.

Talentovaný sniper na scénu vletěl v barvách Inside Games, příští týden by to byl přesně rok, kdy vydržel v týmu kapitána Petera 'uno' Lipowského. Tehdy šlo o Majestic Lions, ještě donedávna o Garmez Gaming a posledně o tým Garmez.ECLOT. Posledními výsledky tohoto celku je 4. místo v ROG COOL lize nebo 7. až 8. místo na Y-GAMES 2017.

Před necelým rokem spolu získali první společnou medaili, nyní se cesty Nia a Una rozdělují

Odchod NIA z Eclotu dnes oznámil na své fanpage kapitán uno, který naznačuje, že by se na jeho místě rozhodl úplně stejně. O novém angažmá Dominika 'NIO' Maxiána by také mělo být rozhodnuto a pokud vezmeme v potaz aktuální pohyby na scéně, nabízí se možnost, že se NIO stane součástí nově skládaného týmu eEriness s bladem a triem bývalých hráčů Gunrunners.

Jestli tomu tak opravdu bude nebo jde pouze o fámu, na to si budeme muset počkat. Organizace zatím mlčí, nic není oficiální. Jedno je však jisté, tým Garmez.ECLOT je aktuálně ve čtyřech a hráči okamžitě po odchodu NIA již urputně začali hledat plnohodnotnou náhradu.

Aktuální složení Garmez.ECLOT:

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Marek 'Rusel' Račko
{#Česká Republika} Václav 'rpg' Vlach
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

Štítky: Garmez, eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.