Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness oficiálně představují novou pětku

28. 4. 2017 | 18:41 Counter-Strike 2
Nesčetněkrát se Roman 'blade' Pilný snažil poskládat sestavu, která spolu dlouho vydrží dlouho a podmaní si domácí scénu. Nejnovější pokus se liší v tom, že prvotní impulz na složení nové sestavy nepřišel od něj, ale od jednoho z jeho nových spoluhráčů.
Výchozí obrázek

Nesčetněkrát se Roman 'blade' Pilný snažil poskládat sestavu, která spolu dlouho vydrží dlouho a podmaní si domácí scénu. Nejnovější pokus se liší v tom, že prvotní impulz na složení nové sestavy nepřišel od něj, ale od jednoho z jeho nových spoluhráčů.

Od Y-Games se v českém rybníčku nemluvilo o ničem jiném. Rozpad Gunrunners zapříčinil, že trio Cannie, AJTT a fazen hledalo nové posíly a také zázemí, kam by zamířilo. Jedním z oslovených hráčů byl také zkušený kapitán eEriness Roman 'blade' Pilný, jemuž se sestava již poněkolikáté kompletně rozpadla a nakonec právě tahle možnost u něj zvítězila.

Blade si k sobě přivádí tři mladé střelce, které se bude snažit usměrňovat a vést správnou cestou. Zaujme navíc i pozici in-game leadera, která mnohdy bývalým Gunrunners chyběla, obzvlášť v těžkých zápasech, kdy se nedalo spoléhat pouze na výkony jednotlivých individualit.

Zažije blade s novou sestavou návrat na velká pódia?

Pátým do party nových eEriness je slovenský hráč, který dříve působil v týmech Inside Games, Majestic Lions a Garmez.ECLOT. Řeč je samozřejmě o Dominiku 'NIO' Maxiánovi, čímž se do puntíku naplňují spekulace, které se kolem eEriness v posledních dnech točily. Možností na pozici pátého hráče bylo údajně několik, ale herní styl a talent právě NIA nakonec zvítězil.

K velkým změnám se v oficiální zprávě vyjádřil kapitán Roman Pilný:

"Po odchodu Maxxe jsem dostal docela hodně nabídek, nad kterými jsem přemýšlel. Přemýšlel jsem i nad tím, zda to nezabalit, protože poslední dobou jsem docela vysílen určitými aspekty, které se kolem mě dějí. Ale neudělám to, takto končit nechci a nechci zklamat lidi, kteří ve mně vložili důvěru. Nejvíc ze všeho mě oslovila Cannieho myšlenka, doplnit jejich tým a předat jim nějaké zkušenosti, které jsem za skoro 10 let hraní CSka nabral, prostě budu dělat s AJTTem úkoly do matiky.

S klukama je sranda, už teď můžu říct, že parta je skvělá a já jen doufám, že aspoň pocitově se vrátím s nimi o pár let zpátky, protože se ještě nechci cítit jako pětadvacetiletý dědek. Jsem odhodlaný týmu obětovat vše, jako tomu bylo dříve a budu vyžadovat, aby to stejně dělal každý člen našeho týmu. Hrozně se na to těším. Znamená to sice konec starých eEriness, ze kterých jsme zbyli jen já a hazard, ale znamená to naopak, že začíná něco nové a za tím já budu stát, jako jsem stál za tím týmem, který si před pár měsíci získal vaše přízně. Držte nám palce, nic nebude lehké, ale uděláme maximum pro to, abychom byli úspěšní."

Nová sestava týmu eEriness E-BLUE:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Hubert 'CaNNiE' Ludwig
{#Česká Republika} Filip 'AJTT' Dolenský
{#Slovenská Republika} René 'fazen' Szíjjártó
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxián

{#Česká Republika} Dominik 'hazard' Hubl - náhradník

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.