Přejít k hlavnímu obsahu

Team Universe překvapivě vyměňuje dva hráče

4. 5. 2017 | 22:20 Counter-Strike 2
Ačkoliv Team Universe vykazoval více než kvalitní výkony, nyní přicházejí dvě změny v kádru.
Výchozí obrázek

Ačkoliv Team Universe vykazoval více než kvalitní výkony, nyní přicházejí dvě změny v kádru.

Cesta pětice hrající pod názvem Aogiri Tree odstartovala začátkem letošní sezóny, kdy se tým začal ukazovat nejprve na online turnajích a následně i na lanpárty UniCon Trnava, kde urval umístění v TOP6. V průběhu dalších týdnů se i přes pilné účasti na MČR turnajích týmu nepodařilo ani jednou zvítězit, ale stabilní výkony vynesly až 7. místo v aktuální klasifikaci, kdy hráči Aogiri Tree přestoupili pod křídla Teamu Universe. Poctivý trénink vynesl UNI až na krásné 3. místo na největší akci jara Y-Games 2017, nyní však překvapivě přicházejí změny.

Úspěch Teamu Universe v Bratislavě překvapil každého, pětice pod vedením Erika 'The eLiVe' Sitha se i přes něj uchýlila ke změnám. S týmem se dnešním dnem loučí duo Adam 'cLouRr' Červinka, Juraj 'plug!nn' Valíček a přicházejí dva talentovaní hráči. První posilou je dobře známý Dávid 'garzeN' Hrušovský, tou druhou Patrik 'devilsenpai' Ptáček. Zbytek sestavy zůstává pohromadě, ačkoliv máme informace, že Patrik 'Lastík' Ptáček měl i nabídky odjinud.

Ironií osudu je fakt, že oba tyto hráče Team Universe na Y-Games potkal a na serveru je jednoznačně smetl. garzeN si v Bratislavě zastřílel s mixem GGEZ, devilsenpai se představil v barvách Fraternitas, kteří se čtyřmi změnami v sestavě uhráli překvapivé 5.-6. místo.

K novým posilám a změnám v sestavě se vyjádřil manažer týmu Marek Rozsypal:

"I po našem nečekaném úspěchu na Y-Games jsme byli kvůli problémům v komunikaci donuceni sáhnout do našeho line-upu. Tým potřebuje nový impuls, a proto jsme se rozhodli zařadit do sestavy scénou otřelého garzeNa. Ten následně doporučil devilsenpaie, který dříve působil převážně s MMNT (aktuálně Fraternitas). Tímto přejeme klukům cLouRrovi a pluginnovi hodně štěstí do budoucna."

Příchodem devilsenpaie do Teamu Universe navíc vzniká možná až světový unikát, kdy v jedné sestavě budou působit dva hráči se stejným jménem i příjmením. Zahraniční scéna má dvojice adreN/adreN nebo NiKo/niko, v UNI nyní poletují dva Patrikové Ptáčkové.

Posílená CS:GO sestava Teamu Universe vypadá následovně:

{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Česká Republika} Patrik 'Lastík' Ptáček
{#Česká Republika} Tomáš 'TheMix' Bílík
{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Česká Republika} Patrik 'devilsenpai' Ptáček

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.