Přejít k hlavnímu obsahu

Alza.cz hlavním partnerem mobilního Mistrovství

10. 5. 2017 | 16:34 Všechny hry
Největší akce by nemohly vznikat bez ctěných partnerů a jednoho takového bychom rádi oznámili právě dnes. Hlavním partnerem Mistrovství ČR v mobilních hrách 2017 se stává největší český eshop Alza.cz.
Výchozí obrázek

Největší akce by nemohly vznikat bez ctěných partnerů a jednoho takového bychom rádi oznámili právě dnes. Hlavním partnerem Mistrovství ČR v mobilních hrách 2017 se stává největší český eshop Alza.cz.

Společnost Alza.cz se v posledním roce do světa elektronického sportu obula opravdu ve velkém, výsledkem je generální partnerství s profesionálním týmem eXtatus nebo četné pořádání turnajů v holešovické Intel Game Zone. Mezi nejpopulárnější tituly v těchto turnajích od počátku patřil Hearthstone a také Clash Royale, tedy dvě hry zastupující mobilní gaming. Spolupráce mezi Alzou a světem profesionálního a poloprofesionálního hraní mobilních her se nyní prohlubuje, Alza.cz se oficiálně stává hlavním partnerem MČR v mobilních hrách 2017.

Všechno pro hráče najdeš na eshopu hlavního partnera MČR v mobilních hrách 2017 Alza.cz. Od herních počítačů Alza PC přes konzole, digitální a fyzické verze her až samozřejmě k chytrým telefonům a tabletům.

 

Mobilní gaming v českých a slovenských končinách zažívá opravdový boom, proto si ceníme podpory dalšího velkého jména, jakým Alza bezesporu je. Svět hráčů vyznávajících mobilní telefony a tablety se každým týdnem zvětšuje a i v domácích komunitách má stále větší váhu.

„Podporujeme hráče na všech frontách a jednou z nich je i mobilní gaming. Jsme velmi rádi, že organizátoři Mistrovství České republiky nezapomínají i na ty, co hrají a streamují své oblíbené hry na tabletech a telefonech, a věříme, že počet hráčů na mobilních zařízeních bude stále růst,“

prohlásil Petr Žalud, Gaming Assistant Alza.cz.

Mistrovství ČR v mobilních hrách letos zaštiťuje právě výše zmíněné tituly Hearthstone a Clash Royale, do jejichž dění se Alza.cz aktivně zapojí již v nejbližších týdnech, hráči se mají na co těšit! Druhá sezóna mobilního MČR má za sebou bezmála čtyři měsíce desítky turnajů, necelý půlrok je však stále před námi. Pokud se chceš o postup na velkolepé finále na výstavišti Veletrhy Brno 10. až 12. listopadu 2017, neváhej a zapoj se nejbližších turnajů!

Štítky: MČR mobile, alza
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.