Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: Poslední šanci máte v pondělí!

14. 8. 2017 | 10:01 Counter-Strike 2
ROG COOL liga s prizepoolem 100 000 Kč zná šest účastníků hlavní části. Kdo je doplní?Dva kvalifikační turnaje soutěže od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com nabídly super podívanou a to díky živým přenosům komentátorské dvojice Shadye, Lelek. K pozvaným Alza.eXtatus a eEriness E-Blue se přidali vítězové dvou kvalifikací ECLOT.Hicoria a Fraternitas spolu s poraženými Gunrunners.AOC a NecroRaisers.
Výchozí obrázek

ROG COOL liga s prizepoolem 100 000 Kč zná šest účastníků hlavní části. Kdo je doplní?

Dva kvalifikační turnaje soutěže od Primy COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers, KFC, AXE a PvPro.com nabídly super podívanou a to díky živým přenosům komentátorské dvojice Shadye, Lelek. K pozvaným Alza.eXtatus a eEriness E-Blue se přidali vítězové dvou kvalifikací ECLOT.Hicoria a Fraternitas spolu s poraženými Gunrunners.AOC a NecroRaisers.

Prvních deset tisíc korun je rozdáno, ale ty další čekají právě na tebe! Přední týmy eSuba nebo Inside Games sice jistě budou bojovat v poslední kvalifikaci, ale to neznamená, že šanci postoupit nedostaneš i ty se svým týmem. Šance jsou rovnoměrné a překvapit může každý. Nenech si ujít poslední kvalifikační turnaj a zabojuj o postup do ROG COOL ligy již tohle pondělí!

Pro registraci do třetí kvalifikace klikni na tento obrázek!

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.