Přejít k hlavnímu obsahu

Revital Gaming opět s novou CS:GO sekcí

15. 8. 2017 | 14:57 Counter-Strike 2
Organizace Revital Gaming nabírá znovu novou CS:GO sekci, která bude reprezentovat barvy právě této organizace.Není to tak dávno, co jsme vás informovali o příchodu nového CS:GO týmu právě do organizace Revital Gaming. Tato doba je však zapomenuta a Revital Gaming nabírají nový CS:GO tým, jenž by se měl představit 1. září na akci Quietus Day, která se koná ve Starém Městě.
Výchozí obrázek

Organizace Revital Gaming nabírá znovu novou CS:GO sekci, která bude reprezentovat barvy právě této organizace.

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o příchodu nového CS:GO týmu právě do organizace Revital Gaming. Tato doba je však zapomenuta a Revital Gaming nabírají nový CS:GO tým, jenž by se měl představit 1. září na akci Quietus Day, která se koná ve Starém Městě.

Zní to šíleně, ale taková je realita. Organizaci, kterou má pod taktovkou majitel Adam Liška stihla mít během čtyř měsíců tři odlišné CS:GO týmy. Budeme svědky toho, jestli se bude tomu současnému dařit o něco lépe než dvěma předchozím, jejichž kapitánem byl Jan "bongO" Zvára.

 

„Na začátek bychom chtěli poděkovat organizaci za profesionální a rychlé jednání. Dostali jsme šanci hájit barvy Revital Gaming. Je to pro nás obrovská pocta a teď už je pouze na nás, jak se této šance zhostíme.

Tato spolupráce nám dodala obrovské množství energie a motivace. Našim cílem je nabrat zkušenosti z offline/online akcí a posouvat se vpřed za nejlepšími výsledky. Tato cesta nebude vůbec jednoduchá, ale s tím rozhodně počítáme. Náš tým disponuje vysokými kvalitami, které se budeme snažit využít v nadcházejících turnajích. Věřím, že do budoucna se ukážeme v dobrém světle.

První offline akce, kde můžete vidět náš tým v plném nasazení, bude QUIETUS-DAY ve Starém Městě, přesněji 1. září. Přijďte nás podpořit! Za každou návštěvu/podporu budeme nesmírně vdeční,“

vyjádřil se kapitán týmu Martin Skuhrovec.

Současná sestava týmu Revital Gaming:

{#Česká Republika} Martin "Ellesar" Skuhrovec
{#Česká Republika} Jakub "Dropik" Mihalovič
{#Česká Republika} Tomáš "Brzyk" Brzoň
{#Česká Republika} Štěpán "Ambi" Beránek
{#Česká Republika} Jakub "Aladrin" Jarolím