Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: Universe kontumačně vítězí

15. 8. 2017 | 13:11 Counter-Strike 2
UPDATE, 15. srpna: Hráči eSuby se rozhodli dát přednost zahraničnímu turnaji GameOn a nedostavili se v daný čas na server k finále 3. kvalifikace do ROG COOL ligy. To tím pádem vyhrává tým Trust.Universe kontumačně a získáva tak finanční odměnu 5 000 Kč.
Výchozí obrázek

UPDATE, 15. srpna: Hráči eSuby se rozhodli dát přednost zahraničnímu turnaji GameOn a nedostavili se v daný čas na server k finále 3. kvalifikace do ROG COOL ligy. To tím pádem vyhrává tým Trust.Universe kontumačně a získáva tak finanční odměnu 5 000 Kč.


Šest postupujících již dnes doplní poslední dvojice. Poslední kvalifikační turnaj ROG COOL ligy má za sebou první masovou část, odkud tradičně postoupila osmička týmů do úterní části. Většinu z nichž již známe a jen některé jsou mezi TOP8 kvalifikace nováčky. Někteří budou chtít zapomenout na předchozí selhání, někteří naopak překvapit zkušenější protivníky.

Nepíšeme to poprvé, ale největším favoritem na postup je bezesporu vítěz víkendového PG WAY Trnava Majoru eSuba. Fanoušci by rádi viděli v hlavní části soutěže také Inside Games, ale v případě úspěchu ve čtvrtfinále bude nově poskládanou pětici čekat právě eSuba. A to třeba zmínit, že nebýt překvapivé prohry Majestic Lions, mohlo dojít na pikantní duel.

Zapomínat nemůžeme ani na dolní část pavouka. Ačkoliv se kvůli pohybům v sestavách těžko soudí favorit z týmů Trust.Universe, Dark Tigers, Overwalk nebo no-org, i tak nám jistě tyto celky přinesou napínavé zápasy a do finále o odměnu 5 000 Kč postoupí opravdu ten nejlepší!

Závěrečné kvalifikační dění vám samozřejmě Prima COOL přinese s živým komentářem, tak si nezapomeňte v 18:00 naladit Twitch kanál CoolPrima a užít si napínavé boje s námi!

Harmonogram úterního dne:

  • 18:00 - vybrané čtvrtfinále
  • 19:00 - 1. semifinálový zápas
  • 20:00 - 2. semifinálový zápas
  • 21:00 - BO3 finále o 5 000 Kč
ROG COOL liga - 3. kvalifikační turnaj - TOP8
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo1bo1bo3 
 
{#Česká Republika} eSuba16     
  {#Česká Republika} eSuba19   
{#Česká Republika} IMEXOR2     
    {#Česká Republika} eSuba0 
{#Česká Republika} Invactus13     
  {#Česká Republika} Inside Games15   
{#Česká Republika} Inside Games16     
      {#Česká Republika} Trust.Universe
{#Česká Republika} Trust.Universe16    Vítěz
  {#Česká Republika} Trust.Universe16   
{#Česká Republika} no-org12     
    {#Česká Republika} Trust.Universe1 
{#Slovenská Republika} Overwalk7     
  {#Slovenská Republika} Dark Tigers11   
{#Slovenská Republika} Dark Tigers16     
 

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.