Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers se loučí s CS:GO týmem

16. 8. 2017 | 10:20 Counter-Strike 2
CS:GO tým pod křídly Dark Tigers ani nestačil doplnit svoji soupisku o pátého hráče a přichází o své dosavadní působiště.
Výchozí obrázek

CS:GO tým pod křídly Dark Tigers ani nestačil doplnit svoji soupisku o pátého hráče a přichází o své dosavadní působiště.

Stříbrná pětice Petera 'wEAMO' Raucha z loňského MČR se v průběhu sezóny postupně rozpadla a po jeho boku zůstal pouze Max 'SHOCK' Kvapil. Posledním odpadlíkem se stal Václav 'MadMax' Marcol, jehož na PG WAY Trnava Majoru nahradil kouč Jozef 'd0di' Kiss a tým nedokázal postoupit ani ze skupiny. Nyní příchází pro Dark Tigers další rána.

SHOCK (vlevo) a wEAMO (druhý zprava) již dres Dark Tigers oblékat nebudou

Hledání nového pátého hráče totiž nebude pokračovat pod stejnou střechou. Po neúspěšném tažení kvalifikačními turnaji na ROG COOL ligu se z důvodu častých změn v sestavě a nesplnění dalšího stanoveného cíle wEAMOva pětice loučí s Dark Tigers. Více prozradil sám kapitán:

Po dlhšej dobe, kedy sme sa od Y-Games snažili poskladať kvalitnú zostavu, sa nám to nepodarilo a prišlo neskutočne veľa failov a zmien v zostave. Od organizácie sme dostali podmienku dostať sa na ROG COOL ligu, kde sme sa nedostali, takže končíme v organizácií. Zostavu už máme takmer kompletnú a počkáme na ponuky. Pre bližšie info sledujte moju fanpage.

Jak je zmíněno výše, v týmu se udály i hráčské změny. Marko 'gudeN' Sándor se v týmu příliš dlouho neohřál a loučí se. Do ex-DTG totiž přichází staronový spoluhráč Lukáš 'luko' Hrabčík. Tentokrát se však nevrací s Reliou, nýbrž s bývalým hráčem Gunrunners Dominikem 'desty' Černým. V jeho případě jde o třetí odchod z tohoto týmu, jenž dle našich informací můžeme prohlásit za rozpadnutý. ex-Dark Tigers jsou však tímhle kompletní a uvidíme, kam si to namíří.

Aktuální soupiska ex-Dark Tigers:

{#Slovenská Republika} Peter 'wEAMO' Rauch
{#Česká Republika} Max 'SHOCK' Kvapil
{#Česká Republika} Vojtěch 'Valencio' Mydlář
{#Slovenská Republika} Lukáš 'luko' Hrabčík
{#Česká Republika} Dominik 'desty' Černý

{#Slovenská Republika} Jozef 'd0di' Kiss - trenér

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.