Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Marvo eSports posiluje před Quietus Day

25. 8. 2017 | 07:27 Counter-Strike 2
Po trnavské akci PG WAY Trnava Major se změny v sestavě nevyhnuly spoustě domácích týmům. Výjimkou není ani do té doby stabilní Marvo eSports.Jsou to již dva měsíce, co spolu tato pětka hraje pod organizací Marvo eSports. Po neuspokojivých výsledcích, mezi které patří i opakované selhání v poslední částí kvalifikace na ROG Cool ligu, se s týmem loučí slovenské duo. Spolu s hlavním sniperem Markem "f1ndus" Kocúrem se loučí také talentovaný Maroš "Ducky" Režňák.
Výchozí obrázek

Po trnavské akci PG WAY Trnava Major se změny v sestavě nevyhnuly spoustě domácích týmům. Výjimkou není ani do té doby stabilní Marvo eSports.

Jsou to již dva měsíce, co spolu tato pětka hraje pod organizací Marvo eSports. Po neuspokojivých výsledcích, mezi které patří i opakované selhání v poslední částí kvalifikace na ROG Cool ligu, se s týmem loučí slovenské duo. Spolu s hlavním sniperem Markem "f1ndus" Kocúrem se loučí také talentovaný Maroš "Ducky" Režňák.

Kapitán Alex "wap0" Kľučka neotálel a náhrady jsou tu téměř okamžitě. Do týmu přichází Juraj "kutnass" Kútny, kterého si můžete pamatovat jako bronzového medailistu z posledního MČR. Druhé prázdné místo zaplňuje Matěj "thieff" Žádník, bývalý hráč Gunrunners či iNfected. Premiéru v této sestavě zažijí hráči Marvo eSports na blížícím se Quietus Dayi příští víkend.

Aktuální sestava Marvo eSports:

{#Slovenská Republika} Alex "wap0" Kľučka
{#Slovenská Republika} Richard "abnorse" Blaško
{#Česká Republika} Filip "K1 - FiDa" Dvořák
{#Česká Republika} Matěj "thieff" Žádník
{#Slovenská Republika} Juraj "kutnass" Kútny

Štítky: MARVO eSports
miluju videohry a hlavně ligu legend