Přejít k hlavnímu obsahu

CzechRaisers s novou pěticí

25. 8. 2017 | 21:38 Counter-Strike 2
Novinky přichází z organizace CzechRaisers. Ta přivítala kompletně novou CS:GO sestavu, která se již dokázala prosadit v evropském měřítku.
Výchozí obrázek

Novinky přichází z organizace CzechRaisers. Ta přivítala kompletně novou CS:GO sestavu, která se již dokázala prosadit v evropském měřítku.

Nová sestava organizace Czechraisers v minulých dnech dokázala vyhrát turnaj o 15€ v sérii turnajů Challengemode.com. Nynější pětice CzechRaisers dokonce testovala i velmi známého a neúspěšného hráče Oasisse. Sestava s ním ale nebyla stoprocentní, a tak byl kvůli špatné komunikaci vyměněn za Davida "RespawN" Duanese.

V týmu se objeví i hráč Tomáš "Necrologic" Rykala, jenž si zahrál ve známých týmech jako například iNfernity či Fraternitas. Nejvíce za svůj čas v kariéře hrál za CzechRaisers, kam se dnes vrací. Třetím do pětice je Luboš "Tusi" Tusjak, kterého jsme mohli vidět například v barvách NecroRaisers nebo v barvách Illusion Wolf. Tým pak uzavírá mladá a méně zkušená dvojice Hunan "posuk" Safaryan, účastník Ostrava Championship a Dominik "KeYo" Pleško, pro nějž to je vůbec první velká šance na esportovém poli.

Aktuální CS:GO sestava CzechRaisers

{#Česká Republika} Tomáš "Necrologic" Rykala
{#Česká Republika} Luboš "Tusi" Tusjak
{#Česká Republika} David "RESPAWN" Duanes
{#Slovenská Republika} Dominik "KeYo" Pleško
{#Slovenská Republika} Hunan "posuk" Safaryan

Štítky: CzechRaisers