Přejít k hlavnímu obsahu

Ex-hráči Fraternitas míří k Marvo Esports

16. 9. 2017 | 14:16 Counter-Strike 2
CS:GO bylo v začátcích MARVO Esports základním stavebním kamenem. Nyní se vedení této organizace rozhodlo povýšit na nový level a do svých řad získává jeden z nejlepších týmů u nás.
Výchozí obrázek

CS:GO bylo v začátcích MARVO Esports základním stavebním kamenem. Nyní se vedení této organizace rozhodlo povýšit na nový level a do svých řad získává jeden z nejlepších týmů u nás.

Kdo domácí scénu pozorně sleduje, tak nemohl letošní přírůstek mezi herními týmy přehlédnout. Organizace MARVO Esports odstartovala svoji pouť k nejvyšším metám právě s CS:GO sestavami a nyní se jedné z těch hlavních přiblíží. Řady MARVO sice jedna sekce opouští, to však pouze v návaznosti na zisk týmu, který je aktuálně na 5. příčce MČR klasifikace a k postupu nemá daleko.

Alex 'wap0' Kľučka a jeho parta sice v posledních týdnech horlivě hráli jeden turnaj za druhým, jejich hon za postupem na MČR však začal příliš pozdě. Ten není nereálný, avšak vedení se nabídl žhavější prospekt, jemuž tým nyní hrající jako Pyctophobia přenechal své místo.

Dle našich informací se vedení organizace snažilo zlanařit do svých řad bývalou sestavu Majestic Lions, ta se však rozpadla a dva hráči s trenérem zamířili k Fraternitas. Tento nově vzniklý tým o pár dní později Bratrstvo opustil a jednání se obnovila. Obě strany si oficiálně plácly a přední domácí tým Dominika 'Fraged' Herze nebude před vyvrcholením herní sezóny bez domova.

K přestupu pod MARVO se z trenérského křesla vyjádřil Matej Kmiť:

„Po ťažkých chvíľach a kope nešťastia v Majestic Lions sa na nás, ecka, Maxxa a mňa konečne usmialo šťastie. Shuffle spôsobený primárne tímom eSuba nám hral do kariet a pridali sme sa ku trojici z pôvodného Fraternitas. Myslím, že ako hráči sme si sadli úplne bez problémov, poznáme sa z viacerých turnajov, hoci sme spolu nikdy nehrali. Ešte sme spolu netrénovali, ale napriek tomu sme dokázali hrať dobre výsledky s viacerými poprednými tímami, čo nám dodáva obrovskú motiváciu. Teraz sa presúvamé pod meno Marvo, nemusíme sa sústrediť na zbytočnosti, ktoré nás brzdili, ale môžeme sa plne sústrediť na trénovanie a na nadchádzajúce akcie. Podľa všetkého by to mala byť dlhodobá spolupráca.“

Nová sestava MARVO Esports:

{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: MARVO eSports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.