Přejít k hlavnímu obsahu

file: Snad do konce roku dosáhneme na TOP2

22. 9. 2017 | 12:33 Counter-Strike 2
V posledních týdnech jsme vám přinesli rozhovory se smutnými hrdiny druhé sezóny ROG COOL ligy. Tohle pondělí si černého Petra vybrali hráči MARVO Esports, dříve Fraternitas, kteří museli řešit nejenom změny na hráčských postech, ale také při přesunu pod jinou organizaci. Postup MARVO utekl pouze o chloupek, více nám pověděl jeden z hráčů Filip 'file' Machulda.Jaké jste měli cíle po postupu do ligy jako vítězové kvalifikace?
Výchozí obrázek

V posledních týdnech jsme vám přinesli rozhovory se smutnými hrdiny druhé sezóny ROG COOL ligy. Tohle pondělí si černého Petra vybrali hráči MARVO Esports, dříve Fraternitas, kteří museli řešit nejenom změny na hráčských postech, ale také při přesunu pod jinou organizaci. Postup MARVO utekl pouze o chloupek, více nám pověděl jeden z hráčů Filip 'file' Machulda.

Jaké jste měli cíle po postupu do ligy jako vítězové kvalifikace?

Naším hlavním cílem bylo postoupit do play-off a následně se dostat i na samotné LAN finále a utvrdit naší pozici na domácí scéně; to se nám ale bohužel nepodařilo.

Kde podle tebe byl největší problém při vašich porážkách? I některé výhry byly opravdu těsné.

To je těžké říct. Nejspíše bych ale řekl, že největší problém jsme měli s komunikací a tím pádem jsme neměli ani moc dobrý teamplay a dopláceli jsme na základní chyby.

Z dávného jádra MMNT a později Fraternitas zůstal už pouze file a Fraged - Foto: Hitpoint.cz

Do ligy jsi s Fraternitas naskočil, ale dlouho to s tebou bylo na vážkách. Co byl pro tebe ten hlavní impulz zůstat?

Bylo toho více, ale určitě rozhodovalo i to, že budu zase v týmu s Fragedem, se kterým mi hrát vyhovuje.

Následovala fúze s bývalými Majestic Lions. Jak to celé vzniklo? Dost lidí překvapilo i to, že například DKN v týmu zůstal.

To upřímně ani sám pořádně nevím, protože jsem jen dostal nabídku se k týmu připojit, ale způsobily to hlavně změny v sestavě eSuby a následně odchod Pechyna z FTS. Ohledně DKN to dle mého moc překvapující není, talent rozhodně má a v poslední době to předvádí, jak může.

Jaká je tvoje aktuální pozice v týmové hierarchii? Cítíš se víc jako starplayer nebo support?

Pořád se ještě poznáváme a zkoušíme různé variace, takže se to nedá úplně určit, ale zatím se cítím více jako support než-li starplayer.

Jaká jsou očekávání nové sestavy pro nabitý závěr letošní sezóny?

Moje hlavní očekávání je postup ze skupin na MČR a snad do konce roku dosáhneme i na TOP2.

Podaří se filemu v novém působišti vylepšit umístění z loňského MČR? - Foto: PLAYzone

Závěrečná otázka, jak vidíš play-off ROG COOL ligy? Kdo postoupí a jak samotné finále podle tebe dopadne?

Očekávám jednoznačný postup eXtatusu a jestli vše půjde podle toho jak předpokládám, tak s nimi postoupí i eSuba. Nechci to nijak zakřiknout, ale myslím si, že si eXtatus i ve finále se soupeřem jednoduše poradí.

Díky moc za rozhovor. Máš nějaký vzkaz na závěr?

Taky děkuji. Určitě bych chtěl poděkovat našim sponzorům a hlavně všem, kteří nám fandí, protože to pro mě vážně hodně znamená!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.