Přejít k hlavnímu obsahu

RUBINO přichází na pomoc Astralis

30. 11. 2017 | 20:32 Counter-Strike 2
Příští týden se v Odense bude odehrávat finále ESL Pro League. Ke smůle týmu Astralis je jeden jejich člen, Nicolai "dev1ce" Reedtz, stále na zdravotní dovolené a tak musejí Astralis hrát s náhradníkem, kterým bude Ruben "RUBINO" Villarroel, vypůjčený od týmu Dignitas.Dalším neočekávaným překvapením je také fakt, že RUBINO si zahraje za Astralis ještě jednou a to koncem prosince na finále ECS v Mexiku.
Výchozí obrázek

Příští týden se v Odense bude odehrávat finále ESL Pro League. Ke smůle týmu Astralis je jeden jejich člen, Nicolai "dev1ce" Reedtz, stále na zdravotní dovolené a tak musejí Astralis hrát s náhradníkem, kterým bude Ruben "RUBINO" Villarroel, vypůjčený od týmu Dignitas.

Dalším neočekávaným překvapením je také fakt, že RUBINO si zahraje za Astralis ještě jednou a to koncem prosince na finále ECS v Mexiku.

RUBINO

Trenér Astralis Danny "zonic" Sorensen se po obrovské podpoře během BLAST Pro Series minulý týden velmi těší na další turnaj na tzv. domací půdě. A dodal:

"Ze všeho nejdříve se velmi těšíme na další hraní a uděláme vše pro to, abychom se dostali do play-off a byli v aréně před všemi našimi místními fanoušky. Bylo skvělé mít za sebou takovou podporu během minulého týdne na BLAST Pro Series a je pro nás naprosto úžasné mít tu možnost hrát na dvou takto velkých eventech na naší domácí půdě.

Soutěž je pro nás pěkně divoká a musím říci, že hraní už s naší 4. sestavou v posledních 4 turnajích není přesně to, co nám zvyšuje naše možnosti optimální přípravy a nalezení souhry našeho týmu. Jak už bylo jednou řečeno, měl jsem již jednou šanci pracovat s RUBINEM. On je extrémně nadaný hráč a bude skvělá zkušenost mít ho v týmu pro následující dvě soutěže. Měli jsme skvělý rok a plánujeme dokončit co jsme začali!"

 

Sestava týmu Astralis pro ELS a ECS

{#Dánsko} Andreas "Xyp9x" Hojsleth
{#Dánsko} Peter "dupreeh" Rothmann
{#Dánsko} Lukas "gla1ve" Rossander
{#Dánsko} Markus "Kjaerbye" Kjaerbye
{#Norsko} Ruben "RUBINO" Villarroel

Zdroj: Facebook