Přejít k hlavnímu obsahu

MH 8:07: Conexia si odnáší zlato

13. 8. 2007 | 20:39
Včera v pozdních hodinách byl v hernách PGCC odehrán 8. mezihernový turnaj, na který dorazilo 49 týmů, mezi kterými nechyběli favoriti inteRaction, faberi Bellatores či  Conexia-gaming.Jak už tomu u těchto turnajů bývá, problémi na sebe nenechali dlouho čekat a v mnoha hernách se hráčům nedařilo připojit na server. Tento problém se nakonec podařilo vyřešit přehráním chybných .iwd souborů a první kola základních skupin byla odehrána ve 14 hodin (zpoždění asi 4 hodiny). Dále turnaj postupoval docela svižně a okolo 21 hodiny bylo odehráno finále.
Výchozí obrázek


Včera v pozdních hodinách byl v hernách PGCC odehrán 8. mezihernový turnaj, na který dorazilo 49 týmů, mezi kterými nechyběli favoriti cze inteRaction, cze faberi Bellatores či cze Conexia-gaming.

Jak už tomu u těchto turnajů bývá, problémi na sebe nenechali dlouho čekat a v mnoha hernách se hráčům nedařilo připojit na server. Tento problém se nakonec podařilo vyřešit přehráním chybných .iwd souborů a první kola základních skupin byla odehrána ve 14 hodin (zpoždění asi 4 hodiny). Dále turnaj postupoval docela svižně a okolo 21 hodiny bylo odehráno finále.

To vyhrál na mapě mp_carentan tým Conexie, když předtím v semifinále porazil cze bloody army a ve zmiňovaném finále porazil inteRaction, kteří se do finále dostali přes mix zvaný cze abuSe. V souboji o třetí místo se utkali poražení semifinalistě a úspěšně z něho vyšel posledně zmiňovaný celek a to mix abuSe.

1. místo - Conexia-gaming (NeX`, kafe, prox, dopink, ajass)
 - 4000,- Kč + 25 volných hodin v síti PG Cyber Café

2. místo - inteRaction (firy, ferda, fsh, fassa, kenny)
 - 2000,- Kč + 25 volných hodin v síti PG Cyber Café

3. místo - abuSe (NiO, zafo, plague, blx, rlx)
 - 1000,- Kč + 25 volných hodin v síti PG Cyber Café
Zdroj: www.pgcc.cz