Přejít k hlavnímu obsahu

Banhammer udeřil Dark Tigers

28. 10. 2015 | 03:42 Counter-Strike 2
Tým Dark Tigers se z 6. místa probojoval na letošní Mistrovství ČR, nicméně pouhé dva týdny před akcí přichází o svého kapitána Jana 'SATISH' Brtka.
Výchozí obrázek

Tým Dark Tigers se z 6. místa probojoval na letošní Mistrovství ČR, nicméně pouhé dva týdny před akcí přichází o svého kapitána Jana 'SATISH' Brtka.

Celá kauza vznikla o víkendu, kdy se konal One Night Stand #28, který byl posledním v této MČR sezóně. Dark Tigers v čele s Brtkem si přišli pro vítězství, nicméně ani to jim nakonec nebylo platné, jelikož neobdrželi MČR body - alespoň tohle jim nemusí být líto, o svou šestou příčku totiž nepřišli. To se ovšem nedá říct o jejich kapitánovi.

Banhammer

Ve druhém kole až semifinále zmíněného turnaje si Dark Tigers vzali na pomoc hosty, kteří v současné době mají platný ban na PLAYzone. Konkrétně jde o hráče addrid a KLOCEK, oba mají ban na celý měsíc říjen za narušování průběhu turnaje. Dle stanovených pravidel takový hráč nesmí hrát žádný turnaj, jinak hrozí prodloužení banu a ban pro jeho spoluhráče.

Tady to vše ale bohužel nekončí. Jako kapitán týmu se Jan 'SATISH' Brtek začal bránit, že o banech KLOCKA a addrida nevěděli. Na tohle tvrzení ovšem máme jasný důkaz, který tvrdí opak, že minimálně Brtek o banu stoprocentně věděl. To ovšem nemůžeme s jistotou tvrdit o spoluhráčích Tomkeejsovi s MelíRem. Satish bohužel následně také přitopil pod kotel tím, že náš důkaz je jistě zfalšovaný a že se ho snažíme vyšachovat, čímž se odepsal úplně.

Dark Tigers

Jeho spoluhráči z týmu Tomkeejs a MelíR obdrží pouze ban do 1. 1. 2016 s tím, že účast na MČR jim bude povolena, naopak Satish se na MČR nepodívá, jedině tedy jako divák. Jeho ban dosud platí také do 1. 1. 2016, nicméně bude ještě projednáno, na jak dlouho bude následně prodloužen. Vyjádření CS:GO PLAYzone admin týmu je následující:

"Je nám velmi líto, že dva týdny před samotným vyvrcholením této sezóny musíme řešit podobné kauzy. Po zjištění  událostí z ONS, jsme okamžitě začali projednávat fakta, která jsme měli k dispozici. Projednávali jsme také možnou účast na MČR skrze údajnou nevědomost ze strany Dark Tigers o banech addrida a KLOCKA. Po rozhovoru admin týmu přímo se SATISHEM, velkou částí týmu a vedením  se nám znovu situace zamotala, i přes důkaz, který byl v té době v podobě textu, stále Satish tvrdil, že zmiňovaný text nikdy nepsal a že si ho mohl kterýkoliv člen admin týmu napsat v jakémkoliv textovém programu. Ovšem do rukou se nám dostal i screen přímo ze zmiňované konverzace, vrcholem toho všeho je fakt, že SATISH i nadále tvrdí, že nic podobného nepsal a že se ho tím pádem snaží PLAYzone poškodit. Toto chování je dle našeho názoru absurdní a naprosto neprofesionální.

Co se týče Tomkejse a Melíra, u těchto dvou hráčů není žádný prokazatelný důkaz, že by se na tomto činu nějakým způsobem podíleli a jsou tedy zasaženi naprosto nepochopitelným přešlapem jejich vlastního kapitána. Skrze udělení bodů týmu NecroRaisers i přes ban Noxera z Y-GAMES a naprostého přešlapu s banovanými hráči na LanCraftu, PLAYzone udělí výjimku a povolí těmto dvěma hráčům Dark Tigers start na MČR 2015. Po MČR si tito hráči spolu se zbytkem týmu, který se účastnil ONS, odpykají svůj trest. Délka banu pro Satishe bude zveřejněna po důkladném projednání.

Přejeme Vám příjemný zážitek z MČR bojů. A věříme, že se v příští sezóně bude vše odehrávat v profesionálním duchu jak ze strany hráčů, tak ze strany PLAYzone. S pozdravem, PLAYzone CS:GO admin tým."

Dark Tigers tak musejí hledat posilu těsně před MČR. Zbylá sestava týmu vypadá následovně:

{#Česká Republika} Jakub 'Defaultzz' Novák
{#Česká Republika} Lukáš 'LUKO' Marek
{#Česká Republika} David 'MelíR' Laube
{#Česká Republika} Tomáš 'Tomkeejs' Tomka

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.