Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga s prizepoolem přes 100 tisíc korun

1. 2. 2017 | 12:08 Všechny hry
Předním českým a slovenským hráčům pomalu a jistě začíná e-sportová sezóna. Prima COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers přináší jedinečné herní klání!Kdo koncem roku 2016 přišel do kostela Sacre Coeur na pražském Smíchově, viděl, že nejlepší české herní akce se pořádají jen v Brně a v Praze. Po vzoru zahraničních turnajů a lig přináší Prima COOL novou herní ligu a to hned ve dvou hrách o více než sto tisíc korun!
Výchozí obrázek

Předním českým a slovenským hráčům pomalu a jistě začíná e-sportová sezóna. Prima COOL ve spolupráci s ASUS Republic of Gamers přináší jedinečné herní klání!

Kdo koncem roku 2016 přišel do kostela Sacre Coeur na pražském Smíchově, viděl, že nejlepší české herní akce se pořádají jen v Brně a v Praze. Po vzoru zahraničních turnajů a lig přináší Prima COOL novou herní ligu a to hned ve dvou hrách o více než sto tisíc korun!

PRO VÍCE INFORMACÍ O LEAGUE OF LEGENDS LIZE KLIKNĚTE NA BANNER

PRO VÍCE INFORMACÍ O COUNTER-STRIKE: GO LIZE KLIKNĚTE NA BANNER


Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.