Přejít k hlavnímu obsahu

MSI se stává hlavním partnerem MČR 2017

7. 4. 2017 | 13:29 Všechny hry
Mistrovství České republiky v počítačových hrách by nemohlo běžet bez svých ctěných partnerů. Naší ctí je do řad hlavních partnerů oznámit společnost MSI, oficiálního výrobce grafických karet a základních desek MČR 2017.
Výchozí obrázek

Mistrovství České republiky v počítačových hrách by nemohlo běžet bez svých ctěných partnerů. Naší ctí je do řad hlavních partnerů oznámit společnost MSI, oficiálního výrobce grafických karet a základních desek MČR 2017.

Cílem společnosti MSI, jako přední světoznámé herní značky, je stát se nejdůvěryhodnějším hráčem ve světě gamingu a elektronického sportu. Tvrdá práce přináší své ovoce a již dlouhá léta MSI se svými produkty spolupracuje se slavnými jmény na poli esportu v čele s týmem FNATIC. Silnou stránkou MSI nejsou pouze pokročilé technologie a jejich samotný vývoj, ale také vlastní chytré aplikace, které činí život uživatelům MSI jednodušším.

Společnost MSI nepodporuje pouze profesionální hraní počítačových her v zahraničí, ale i na domácí scéně. Partnerství s Mistrovstvím České republiky je vyústěním dlouholeté spolupráce s jeho pořadatelem, aby se špičkové grafické karty a základní desky dostali k těm úplně nejlepším. Produkty MSI tak najdete ve všech certifikovaných sestavách HAL3000 MČR 2017.

“Od hráčů pro hráče“. MČR je aktuálně největší herní událostí na našem území a MSI zde samozřejmě nemůže chybět. Navazujeme tak na podobné koncepty v okolních zemích, kde se špičkovým hráčům snažíme představit špičkové herní zařízení a nejnovější technologie. Spojení MSI s konceptem MČR je tedy zcela logické a oboustraně synergické,

prohlásil country manager společnosti MSI Martin Indrák.

   

Certifikované mašiny MČR 2017 pohání ten nejvytříbenější hardware. Více o produktech MSI, oficiální grafické kartě a základní desce MČR 2017, naleznete na stránkách mcrpc.cz - MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8GMSI Z270 GAMING PRO CARBON. Právě díky hlavním partnerům, jako je MSI, může vzniknout akce o velikosti Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Budeme se na vás těšit nejen na turnajích a událostech v průběhu celé sezóny, ale i na samotném finále, které bude 10. až 12. listopadu ještě velkolepější než vloni.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.