Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s PLAYzone appkou zná své vítěze

13. 12. 2017 | 10:06 Všechny hry
Před letošním Mistrovstvím ČR v počítačových a mobilních hrách jsme vypustili novou a vylepšenou verzi PLAYzone mobilní aplikace. Nyní máte díky ní šanci se zapojit do soutěže!
Výchozí obrázek

Před letošním Mistrovstvím ČR v počítačových a mobilních hrách jsme vypustili novou a vylepšenou verzi PLAYzone mobilní aplikace. Nyní máte díky ní šanci se zapojit do soutěže!

Naše upgradovaná appka pro Android a iOS dokáže výborně suplovat webový prohlížeč a díky přehlednému vzhledu vám již neuteče žádná horká novinka ze světa elektronického sportu. Kromě toho se zde dozvíte všechny informace o našich eventech, kdo ji využil při MČR, ten určitě nelituje. Postupně jsou přidávány také vychytávky pro správu profilu včetně změny Game ID. Každý si najde to své, aby jeho soužití s aktivitami PLAYzone bylo snažší než kdy předtím!

Do soutěže se může zapojit naprosto každý a stačí pro to udělat jedinou věc, nainstalovat si PLAYzone mobilní aplikaci do svého telefonu. Poté stačí jen odfotit libovolný screenshot nainstalované appky, nahrát jej na libovolné úložiště obrázků, vložit odkaz do komentářů pod tímto článkem a následně jen doufat. Soutěžní příspěvky je možné vkládat do středy 13. prosince 23:59, aby bylo možné ceny od společnosti DEV1S doručit ještě do vánočních svátků.

  

Naše mobilní aplikace je v neustálém vývoji a proto oceníme, když kromě komentářů v rámci soutěže připojíte i feedback za účelem zlepšování současných či přidávání nových funkcí. Všechny tři výherce budeme kontaktovat formou soukromé zprávy na webu PLAYzone.cz.

Štítky: DEV1S
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.