Přejít k hlavnímu obsahu

Golden Guardians oficiálně plně americkým týmem

14. 12. 2017 | 23:14 League of Legends
Golden Guardians, nový NA LCS tým, oficiálně oznámil svou novou soupisku pro rok 2018. Neuvidíme v ní ani jednoho cizince, takže tým je rize americký.
Výchozí obrázek

Golden Guardians, nový NA LCS tým, oficiálně oznámil svou novou soupisku pro rok 2018. Neuvidíme v ní ani jednoho cizince, takže tým je rize americký.

Nesmírně nás těší oznámit naší základní sestavu, se kterou začneme náš příběh v NA LCS. Hai je naším přirozeným vůdcem, okolo nějž jsme postavili hráče, které společně s Locodocem Hai povede. Hai je shotcaller, mentor a kapitán a my mu věříme, že dokáže ze svých spoluhráčů dostat maximum.

Hunter Leigh, head of esports GGS

Koučem týmu bude Locodoco. Ten své největší úspěchy zažil coby kouč TSM ve čtvrté a páté sezóně. Poté se mu sice moc nedařilo, ale s mladou sestavou by se mu mohlo vrátit sebevědomí. Hvězdou týmu je bezpochyby Contractz, který ještě před měsícem hájil barvy Cloud9 na světovém šampionátu. 

Toplanera a supporta, Lourla a Matta, si můžete pamatovat z Team Liquid, kde oba působili poslední dva roky. Na pozici AD Carry uvidíme nováčka v LCS, Deftlye. Ten se jevil jako nadějný talent v NA Challenger Series a bude hladový po úspěchu v nejvyšší soutěži.

Sestava Golden Guardians pro osmou sezónu:

{#Spojené státy americké} Samson "Lourlo" Jackson 
{#Spojené státy americké} Juan "Contractz" Arturo Garcia  
{#Spojené státy americké} Hai "Hai" Du Lam 
{#Spojené státy americké} Matthew "Deftly" Chen 
{#Spojené státy americké} Matthew "Matt" Elento 
{#Korejská republika} Choi "Locodoco" Yoon-seop 

NA LCS začíná začátkem ledna a máme se opravdu na co těšit. Na soupisky všech NA LCS týmů se můžete podívat zde.

Zdroj: NBA
Štítky: GGS, NA LCS