Přejít k hlavnímu obsahu

NA LCS Spring: Echo Fox neporaženi

29. 1. 2018 | 05:40 League of Legends
Přichází druhý týden ligy NA LCS. V tom prvním jsme se dočkali několika překvapení. Například snad nikdo nečekal tak špatný start TSM, kteří podlehli jak Liquid tak i Flyquest. Špatný začátek zaznamenal i tým Counter Logic Gaming. Naopak velmi dobře začali 100 Thieves a Echo Fox.
Výchozí obrázek

Přichází druhý týden ligy NA LCS. V tom prvním jsme se dočkali několika překvapení. Například snad nikdo nečekal tak špatný start TSM, kteří podlehli jak Liquid tak i Flyquest. Špatný začátek zaznamenal i tým Counter Logic Gaming. Naopak velmi dobře začali 100 Thieves a Echo Fox.

Stejně jako v Evropě, i v Severní Americe nás znovu čeká deset zápasů, které se odehrají v průběhu dvou herních nocí. Znovu nás čeká velké množství zajímavých zápasů, které nám přináší mnohé otázky. Dokáží TSM hodit uplynulý týden za hlavu a získat dvě výhry? Velké zkoušky však čekají na všechny celky ligy, a my se tak můžeme těšit na velice zajímavá utkání. Pokud si chcete připomenout sestavy všech NA LCS týmů, mrkněte na náš přehled zde.

Ve druhém týdnu se čeká více kvalitních a vyrovnaných zápasů. Jedním z těch opravdu nejočekávanějších je střet Echo Fox s Cloud9. Jen málokdo čekal, že po prvním týdnu budou mít oba týmy skóre 2-0 a nastává proto otázka, kdo zaznamená první prohru v letošní sezóně. Cloud9 ukázalo, že jejich noví hráči zapadli do sestavy absolutně perfektně a jak Svenskeren, tak i Licorice dokázali velmi dobře konkurovat svým sokům. 

Mezitímco u C9 byly otazníky zejména okolo dvou výše zmíněných individualit, u FOX se čekaly zcela odlišné problémy. Týmová hra ale nebyla absolutně žádný problém a midař FeniX, kterého většina analytiků považovala jako potencionální slabinu týmu, ukázal svým kritikům, proč do této hvězdné sestavy patří. Tým hrál skvěle už od samotného začátku a dohromady pouze hodinu a dvě minuty jim trvalo odehrát první dvě hry sezóny. Velké zásluhy na úspěchu FOX měl i jungler Dardoch, který se svým Zacem uskutečnil několik velmi povedených ganků.

Jednotlivé lajny Cloud9 však vypadaly velmi silně a na botlane ani midlane nemůžeme od soupeře čekat nějaký stomp. Ba naopak, výhodu by měl mít tým Cloud9. Dost možná proto uvidíme Echo Fox i ve vyrovnané mid game fázi, což by mohlo, odhalit jejich možné slabiny. Pokud tedy v picku jeden tým nezničí ten druhý, můžeme čekat vyrovnaný souboj, který by měly rozhodnout mid-game teamfighty. V těch by mohli být favority hráči Cloud9, kteří narozdíl od Echo Fox vyhrávali hry až právě v této fázi, takže mají více zkušeností z terénu.

Aktuální tabulka
#TýmSkóre
1. Echo Fox- 0
2. 100 Thieves3 - 1
3. Cloud93 - 1
4. Team Liquid- 1
5. Clutch Gaming2 - 2
6. FlyQuest22
7. Team SoloMid- 3
8. Counter Logic Gaming1 - 3
9. OpTic Gaming- 3
10. Golden Guardians0 - 4

Harmonogram:

Pátek 26. ledna
23:00 Clutch Gaming1vs.0 Counter Logic Gaming
0:00 Team SoloMid1vs.0 OpTic Gaming
1:00 Cloud90vs.1 Echo Fox
2:00 100 Thieves1 vs.0 Team Liquid
3:00 Golden Guardians0 vs.1 FlyQuest
      
Sobota 27. ledna
23:00  Team SoloMid0vs.1  Echo Fox
0:00  Cloud91vs.0  100 Thieves
1:00  OpTic Gaming1vs.0  FlyQuest
2:00  Golden Guardians0vs.1  Counter Logic Gaming
3:00  Team Liquid1vs.0  Clutch Gaming

Stream:

Zdroj: LoL Esports
Štítky: NA LCS