Přejít k hlavnímu obsahu

OSTRAVA CHAMPIONSHIP je tady i v roce 2018!

29. 1. 2018 | 20:00 Všechny hry
OSTRAVA CHAMPIONSHIP je tady pro Vás i v roce 2018! Kdo tento projekt ještě nezná věřte, že se nejedná o žádnou malou akci, ale přímo o Ostravské mistrovství v počítačových hrách. PRIZEPOOL projektu přesáhne v letošním roce částku 35 000 Kč a celková hodnota cen v turnaji se vyšplhá nad 63 000 Kč!"Pohár mistrů Ostravy"
Výchozí obrázek

OSTRAVA CHAMPIONSHIP je tady pro Vás i v roce 2018! Kdo tento projekt ještě nezná věřte, že se nejedná o žádnou malou akci, ale přímo o Ostravské mistrovství v počítačových hrách. PRIZEPOOL projektu přesáhne v letošním roce částku 35 000 Kč a celková hodnota cen v turnaji se vyšplhá nad 63 000 Kč!

"Pohár mistrů Ostravy"

Které tituly v letošním roce budeme podporovat?

V letošním roce jsme se opravdu rozjeli a nebudeme rozhodně troškařit! Nově přidáme do šampiónátu Hearthstone a oprášíme legendární strategii Starcraft 2. Opět se vracíme i ke sportu a na své si přijdou fanoušci her NHL a FIFA. Přidáme i League of Legends turnaj ve formátu 3v3 a samozřejmě nebude chybět ani formát 5v5. Třešničkou na dortu bude i dvoudenní CS:GO turnaj na konci dubna. Na závěr Vám možná připravíme nějaké překvapení v podobě mimořádného turnaje.

V roce 2018 budeme hledat Šampióny v těchto hrách:

Můžete se tedy těšit minimálně na 7 Offline turnajů –  jeden z toho bude určitě i dvoudenní. Další mimořádné turnaje jistě budou přibývat.

Projekt je v plném proudu a všechny potřebné informace naleznete zde na těchto webových stránkách nebo na našich FB stránkách.

Samozřejmě můžete shlédnout i náš Youtube kanál, kde naleznete zajímavá videa, rozhovory, upoutávky či samotné záznamy z utkání.

OSTRAVA CHAMPIONSHIP 2018

"Přehled cen v turnajích"

A co nás čeká v únoru?

První turnaj v rámci našeho projektu proběhne už 24. února 2018 a bude se konat ve hře League of Legends, ale tentokrát si vyzkoušíme formát 3v3.

Určitě se jako vždy můžete těšit na parádní akci. Své týmy do tohoto turnaje můžete zaregistrovat na stránce: OSTRAVA CHAMPIONSHIP registrace LoL 3v3, kde také můžete najít podrobné informace o turnaji.

S pozdravem pěkného dne
OSTRAVA CHAMPIONSHIP
www.ovachamp.cz