Přejít k hlavnímu obsahu

V EnVyUs končí také SIXER, nahradí jej hAdji

7. 2. 2018 | 08:28 Counter-Strike 2
Na francouzské scéně už více jak rok vládnou G2. EnVyUs prostě vyšli z French shuffle špatně a tak není divu, že nyní chtějí znovu změnit sestavu. Na lavičku se podívá xms, kdo ho nahradí? Dost možná to bude Fabien "kioShiMa" Fiey!
Výchozí obrázek

Na francouzské scéně už více jak rok vládnou G2. EnVyUs prostě vyšli z Frenche shuffle špatně a tak není divu, že nyní chtějí znovu změnit sestavu. Na lavičku se podívá xms, kdo ho nahradí? Dost možná to bude Fabien "kioShiMa" Fiey!

EnVyUs už dlouho nejsou to, co bývali. Zatímco před pár lety patřili pod vedením Kennyho "kennyS" Schruba k tomu nejlepšímu, co tehdejší scéna nabízela, nyní se zmítají v problémech. Svůj podíl na tom mají především změny v sestavě, na začátku února 2017 totiž EnVyUs v rámci tzv. French shuffle opustila trojice NBK, apEX, kennyS. A právě tito tři hráči byli těmi, co EnVyUs táhli za úspěchy. A i když do EnVy přišel z G2 hvězdný ScreaM, ani on, ani další dva nově příchozí hráči RPK a xms, nedokázali mezeru po hvězdné trojce zaplnit.

Vrátí se kioshima do EnVyUS?

Trápení je znát především na Happym, který sice sám nestřílí tak, jak by si asi představoval, na rozdíl od svých spoluhráčů ale pamatuje právě ty doby, kdy byli na vrcholu. Tehdy za tým střílel ještě jeden hráč, možná nejdiskutovanější francouzský střelec. Ano, řeč není o nikom jiném, než o Fabienovi "kioShiMa" Fieyovi. Tento hráč byl k překvapení většiny Counter-Strike fandů z EnVyUs vyhozen v březnu 2016. Mohli jsme ho vídat v dresu FaZe Clan, kde ho však nyní nahradil Olofmeister, čímž z FaZe udělal naprostý supertým. Ale co Fabien? 

Dost možná bychom ho mohli vidět opět u EnVy! Ano, výsledky Francouzů v poslední době nejsou to, co by sami chtěli, a tak není divu, že pomýšlí na změny. Jak informoval web Flickshot.fr, s týmem se loučí právě xms. Kdo ho nahradí? To zatím stoprocentně nikdo neví, samozřejmě ale všichni pomysleli právě na kioShiMu. Oficiálně samozřejmě nic známé není, vše to ale do sebe tak krásně zapadá, že by byla škoda, kdyby to nebyla pravda! 

Současná sestava týmu EnVyUs:

{#Francie} Vincent "Happy" Schopenhauer
{#Francie} Cédric "RpK" Guipouy
{#Francie} Christophe "SIXER" Xia 
{#Belgie} Adil "ScreaM" Benrlitom

{#Francie} Damien "maLeK" Marcel - trenér
{#Francie} Alexandre "xms" Forté - náhradník

Štítky: EnVyUs
miluju videohry a hlavně ligu legend