Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupy začínají, v North končí cajunb a k0nfig

30. 1. 2018 | 16:41 Counter-Strike 2
Jako je už po majorech tradicí, i po letošním ELEAGUE Boston Major se připravuje řada týmů na změny v sestavách. Prvním týmem, který se ke změně sestavy odhodlal, je North.EDIT: Podle zdrojů blizkých týmu není cajunb jediný, kdo tým opustí. Podle všeho se tým chce zbavit také k0nfiga. Náhradu za něj tým zatím neoznámil, očekává se ale, že jí bude gade z North Academy.
Výchozí obrázek

Jako je už po majorech tradicí, i po letošním ELEAGUE Boston Major se připravuje řada týmů na změny v sestavách. Prvním týmem, který se ke změně sestavy odhodlal, je North.

EDIT: Podle zdrojů blizkých týmu není cajunb jediný, kdo tým opustí. Podle všeho se tým chce zbavit také k0nfiga. Náhradu za něj tým zatím neoznámil, očekává se ale, že jí bude gade z North Academy.

Dánský tým, hrající pod křídly dánského velkoklubu F.C. Copenhagen, se už delší dobu výsledkově trápí. Mizérie týmu vyvrcholila na právě uplynulém ELEAGUE Boston, kde si Dáni připsali poslední místo, když nedokázali vyhrát ani jediný zápas a rozloučili se se skórem 0-3.

mertz je novým awp týmu North

North se proto rozhodli po půl roce sáhnout do sestavy. Odporoučet se musel René "cajunb" Borg. Ten sice patří mezi nejzkušenější hráče v sestavě North, rozhodující jsou však dobré výkony, které cajunb v poslední době nepředváděl. Důkazem toho je hlavně ELEAGUE Boston, kde byl s ratingem 0.73 bez pochyby nejhorším hráčem celého týmu.

Náhradou za něj bude dánský talent a vycházející hvězda týmu North Academy, mladík jménem Daniel "mertz" Mertz. Tento hráč sice teprve sbírá zkušenosti, už několikrát však prokázal, že s ním bude třeba do budoucna počítat. O tom svědčí také LAN rating 1.18, který si zatím drží.

Jsem poctěn, že jsem dostal tuto příležitost. Právě toto byl důvod, proč jsem se přidal k North Academy a proč jsem posledních pár měsíců tak tvrdě dřel. Jsem připravený dát do toho vše a pomoct North všem znova nakopávat zadky.

– Daniel "mertz" Mertz

North se od teď budou ukazovat v této sestavě:

{#Dánsko} Mathias "MSL" Lauridsen
{#Dánsko} Kristian "k0nfig" Wienecke
{#Dánsko} Philip "aizy" Aistrup
{#Dánsko} Valdemar "valde" Bjørn Vangså
{#Dánsko} Daniel "mertz" Mertz

{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt (coach)

Zdroj: HLTV
Štítky: North
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.