Přejít k hlavnímu obsahu

Dva hráči eSuby součástí TM2 Pro League

2. 2. 2018 | 12:38 TrackMania 2 Stadium
Druhá sezóna evropské soutěže Trackmania 2 Stadium Pro League bude mít mezi 24 účastníky i české a slovenské zastoupení, a to díky reprezentantům týmu eSuba.O lokální Trackmania scéně v posledních letech není takřka slyšet, vše zachraňují naši špičkoví jezdci na zahraničních turnajích. Ať už je to přední závodník Kappa ze stáje Planetkey Dynamics, nebo hráči z týmu eSuba v čele s Tweenem, kteří alespoň minimálně aktivitu TM2 drží nad vodou.
Výchozí obrázek

Druhá sezóna evropské soutěže Trackmania 2 Stadium Pro League bude mít mezi 24 účastníky i české a slovenské zastoupení, a to díky reprezentantům týmu eSuba.

O lokální Trackmania scéně v posledních letech není takřka slyšet, vše zachraňují naši špičkoví jezdci na zahraničních turnajích. Ať už je to přední závodník Kappa ze stáje Planetkey Dynamics, nebo hráči z týmu eSuba v čele s Tweenem, kteří alespoň minimálně aktivitu TM2 drží nad vodou.

Právě Marka 'tween' Pachera a jednu z nejnovějších akvizicí, Daniela 'DanikB' Bruse, uvidíme následující měsíce soutěžit v jedné z nejprestižnějších evropských lig. Druhá sezóna Trackmania 2 Stadium Pro League nabízí prize pool 1000 Euro a právě ten přilákal i světová jména jako CarlJr, Massa, Spam nebo Kronos. Celkem se TMPL od 28. ledna do 18. března zúčastní 24 závodníků, kteří se v náhodně vylosovaných čtveřicích utkají v celkem deseti soutěžních týdnech. Za každé umístění je určité bodové ohodnocení a díky němu po konci základní části budeme znát 16 účastníků Double Elimination play-off, kde už si v boji o ceny nikdo nedá nic zadarmo.

(Pro plné rozlišení kompletního seznamu účastníků si obrázek rozklikněte)

Čech DanikB a Slovák tween do soutěže vstoupili výkony, které je po dvou týdnech řadí do elitní desítky. Tween, jakožto jeden z nejlepších hráčů na světě, se dvakrát blýsknul druhým místem, nováček DanikB skončil druhý a čtvrtý. Na čele bodování jsou se dvěma primáty reprezentanti Teamu Expert, Pac a Roa, Tween je aktuálně na šestém místě. Nutno však dodat, že největší favorit, Kanaďan CarlJr, se prozatím nezúčastnil ani jednoho hracího týdne. Ten třetí je na programu 3. až 5. února, detaily o vystoupeních našich závodníků najdete na Twitteru.

Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.