Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálně: RUBINO novým hráčem týmu Heroic

14. 2. 2018 | 21:33 Counter-Strike 2
Kolotoč změn v Dánsku se nevyhne ani dánské trojce, týmu Heroic. K nim se totiž zanedlouho přidá zkušený Nor RUBINO.UPDATE: Spekulace so vyplnily a tým Heroic dnes oznámil svou novou posilu. RUBINO se přidává k tomuto dánskému týmu, ve kterém nahradí es3taga. Poprvé se Heroic ukážou v nové sestavě ve čtvrtek proti Astralis.
Výchozí obrázek

Kolotoč změn v Dánsku se nevyhne ani dánské trojce, týmu Heroic. K nim se totiž zanedlouho přidá zkušený Nor RUBINO.

UPDATE: Spekulace so vyplnily a tým Heroic dnes oznámil svou novou posilu. RUBINO se přidává k tomuto dánskému týmu, ve kterém nahradí es3taga. Poprvé se Heroic ukážou v nové sestavě ve čtvrtek proti Astralis.

Podle uniklých informací není přestupům v Dánsku zdaleka konec. Po změnách v sestavě dvou nejlepších dánských týmů, Astralis a North, se uchyluje ke přestupu i ve třetím dánském týmu, v týmu Heroic.

RUBINO se vrací zpět k aktivnímu hraní (foto: HLTV.org)

Podle všeho by se měl k Dánům přidat Nor Ruben "RUBINO" Villarroel. Ten nahradí v sestavě Patricka "es3tag" Hansena, který je v řadách Heroic už 8 měsíců. RUBINO by si měl za Heroic poprvé zahrát až po turnaji cs_summit 2, kde se tým představí ještě ve staré sestavě.

Pro RUBINA nejsou dánské týmy žádnou neznámou - dlouhou dobu patřil do základní sestavy týmu North. Z něho minulý rok odešel, sám ale uznal, že to byla chyba. Zahrál si také za Astralis na turnajích ESL Pro League S6 Finals a ECS S4 Finals, kde předvedl skvělé výkony podtržené ratingem 1.24 z druhého jmenovaného turnaje.

Tým Heroic se po turnaji cs_summit 2 představí v této sestavě:

{#Švédsko} ⁠Andreas "MODDII" Fridh
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Nikolaj "niko" Kristensen
{#Dánsko} Jakob "JUGi" Hansen
{#Norsko} Ruben "RUBINO" Villarroel

{#Brazílie} Luis "peacemaker" Tadeu - coach
{#Dánsko} Patrick "es3tag" Hansen - náhradník

Zdroj: flickshot.fr
Štítky: Heroic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.