Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba posiluje, Inside Games v troskách?

24. 2. 2018 | 17:27 Hearthstone
Týmová Hearthstone COOL liga dala dohromady řadu nových týmů, ale bohužel minimálně jeden v tomhle období také smolně rozložila. Velká budoucnost nečeká Inside Games, zato eSuba rozšiřuje své řady o dvě nové posily právě z tohoto celku.
Výchozí obrázek

Týmová Hearthstone COOL liga dala dohromady řadu nových týmů, ale bohužel minimálně jeden v tomhle období také smolně rozložila. Velká budoucnost nečeká Inside Games, zato eSuba rozšiřuje své řady o dvě nové posily právě z tohoto celku.

V Inside Games neprožívají příliš šťastné období. Organizace sice oznámila novou League of Legends sekci, ta v Hearthstonu se však rozpadá v základech, nebo se tak alespoň navenek tváří. Nejprve se s celou organizací rozloučil "držák" a bývalý hráč Filip 'Aspi' Matoušek, který po opravdu dlouhé době opustil pozici manažera. Následovalo oznámení Václava 'Findan' Prossera, který na svém streamu ještě před oficiálním oznámením odhalil, že se stěhuje do eSuby.

Barvy budou oblékat podobné, ale i přesto se Valdaboy a Findan stěhují ke konkurenci

Findan se tak stává pátým členem týmu eSuba.Samsung a následuje tak stopy Scruffyho, Vanika či Jarly, jejichž cesty vedly v minulosti po stejné ose. To však není vše, Findan totiž nepřestupuje osamocen. Spolu s ním míří do eSuby také Valentin 'Valdaboy' Ivanov, který podobně jako Findan strávil v Inside Games opravdu dlouhé období své herní kariéry. Ani tohle není pro tuto organizaci poslední rána. Třetím odcházejím hráčem je mistr ČR 2016 Matyáš 'Matty' Kalužný, který rozšířil řady Pandapplova týmu Narcis pro kvalifikaci na COOL týmovou ligu.

Matty (druhý zleva) vyměnil modrobílý dres Inside Games za růžový Teamu Narcis

Právě start této soutěže zapříčinil týmové rozepře, které nakonec dospěly až k odchodu mnohých hráčů. Údajně se tým nedokázal s vedením shodnout na čtveřici hráčů, která bude na základě pozvánky bojovat v následujících v COOL lize. Aktuální soupiska na oficiálním webu Inside Games čítá čtyři jména: Dodgy, Pardub, PoweR, Melane. Uvidíme, zdali bude právě tahle čtveřice v lize hájit barvy této organizace. Vyloučena není ani opačná varianta, jelikož si nedávný navrátilec Melane před dvěma dny smazal tag iG ze svého nicku na webu PLAYzone.cz. Ze strany Inside Games zatím nevyšlo žádné oficiální stanovisko, my tak můžeme jen spekulovat.

Naopak Findan a Valdaboy nebudou moci využít eSubáckou pozvánku do ligy, protože každá soupiska může čítat pouze čtyři jména. Oba se pro první kvalifikaci dali dohromady.

Sestava týmu eSuba.Samsung:

{#Česká Republika} Oldřich 'Faeli' Mahdal
{#Česká Republika} Štěpán 'ecoo' Mach
{#Česká Republika} Pavel 'Scruffy' Janík
{#Česká Republika} Martin 'Vanik' Vaniš
{#Česká Republika} Václav 'Findan' Prosser
{#Česká Republika} Valentin 'Valdaboy' Ivanov

Bude tohle složení Inside Games pro COOL ligu?

{#Česká Republika} Lukáš 'Dodgy' Dočkal
{#Česká Republika} Daniel 'PoweR' Strmiska
{#Česká Republika} Jakub 'Pardub' Pardubský
{#Česká Republika} Marek 'Melane' Zábran

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.