Přejít k hlavnímu obsahu

EU LCS: H2K stále v boji o playoff

24. 2. 2018 | 19:40 League of Legends
EU LCS i tento týden pokračuje a před námi jsou další velké otázky, které mohou zodpovědět nadcházející duely. Co dokazovat má třeba i Sheriff a jeho H2K. Minulý týden H2K dokázalo vyhrát oba zápasy a tím se udržet v boji o play-off. 
Výchozí obrázek

EU LCS i tento týden pokračuje a před námi jsou další velké otázky, které mohou zodpovědět nadcházející duely. Co dokazovat má třeba i Sheriff a jeho H2K. Minulý týden H2K dokázalo vyhrát oba zápasy a tím se udržet v boji o play-off. 

Tento týden však jeho tým H2K čekají velmi těžcí soupeři, a to Fnatic a Giants! Gaming. Páteční soupeř Fnatic se zdá jako silnější protivník už jen proto, jakou historii má sama organizace a jaká jména v sestavě tento tým má. Právě proti Fnatic ale H2K dokázali vyhrát už v prvním týdnu a tento sladký pocit si budou chtít jistě zopakovat. Nyní ale Fnatic drží sérii pěti výher a nevypadá to, že by se ji chystal proti H2K přerušit. 

Jelikož to vypadá, že G2, Fnatic a Vitality se do play-off nejspíš kvalifikují, důležitý pro H2K bude zejména sobotní zápas proti Giants. Tento tým na začátku splitu překvapil svými výbornými výsledky, ale z posledních pěti zápasů vyhráli pouze jednou. Pokud H2K nevyhrají tento týden ani jeden zápas, jejich šance na play-off budou opravdu mizivé.

Minulý týden se vše změnilo příchodem Shooka, i když se od něj moc neočekávalo. „Poté, co do týmu přišel Shook, jsme konečně začali vyhrávat scrimy. Předtím jsme prohráli asi 95 % scrimů, ale teď jich okolo 70 % vyhráváme” nechal se slyšet midař týmu, Marcin "Selfie" Wolski. I když Shook nepředvedl nějaké výrazné playe, takticky zápasy zvládl výborně, o čemž ve svém rozboru mluvil i Aleš "Freeze" Kněžínek. 

Jedno je ale jasné, H2K s novým junglerem vypadalo daleko lépe. Ve hře hráči H2K věděli co dělat a hlavně vše dělali daleko rychleji, než v předchozích zápasech, kdy často vypadali ztraceně. Pokud tým udrží vítězné tempo, dost možná uvidíme Patrika "Sheriff" Jírů i v play-off. Tentokrát ho na lince čekají souboje s Rekklesem a Steelbackem.

Coverage:

Aktuální tabulka
#TýmSkóre
1.{#Evropská unie} Fnatic3
2.{#Evropská unie} G2 Esports8 - 4
3.{#Evropská unie} Team Vitality5
4.{#Evropská unie} Giants! Gaming6
5.{#Evropská unie}Misfits6
6.{#Evropská unie} Splyce6
7.{#Evropská unie} Team ROCCAT7
8.{#Evropská unie} Schalke 047
9.{#Evropská unie} H2k-Gaming8
10.{#Evropská unie} Unicorns of Love8

Harmonogram:

Pátek 23. února
18:00{#Evropská unie} Unicorns of Love1vs.0{#Evropská unie} Splyce
19:00{#Evropská unie} Team ROCCAT0vs.1{#Evropská unie} G2 Esports
20:00{#Evropská unie} Fnatic1vs.0{#Evropská unie} H2k-Gaming
21:00{#Evropská unie} Team Vitality0 vs.1{#Evropská unie} Giants! Gaming
22:00{#Evropská unie} Schalke 041 vs.0{#Evropská unie} Misfits
      
Sobota 24. února
17:00{#Evropská unie} Team ROCCAT 0vs.1{#Evropská unie} Unicorns of Love 
18:00{#Evropská unie} Giants! Gaming0vs.1{#Evropská unie} H2k-Gaming
19:00{#Evropská unie} Schalke 04 0vs.1{#Evropská unie} Splyce 
20:00{#Evropská unie} G2 Esports0vs.1{#Evropská unie} Fnatic 
21:00{#Evropská unie} Misfits1vs.0{#Evropská unie} Team Vitality

Stream:

Zdroj: @lolesports
Štítky: EU LCS